Rockwave Festival: Έξω οι Running Wild, μέσα οι Gamma Ray

16/06/2004 @ 08:25
Oι Running Wild ακύρωσαν την εμφάνιση τους στο Rockwave Festival 2004. Tην θέση τους στο line up της δεύτερης ημέρας, το Σάββατο 19 Ιουνίου, πήραν οι Soulfly και προστέθηκαν οι Gamma Ray. Η απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του τραγουδιστή Rolf Kasparek, ο οποίος δεν συγκρότησε την μπάντα για τις απαραίτητες πρόβες και δεν εξασφάλισε την μεταφορά του εξοπλισμού των Running Wild στην Αθήνα, είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση της εμφάνισης τους στο Rockwave Festival. Επίσης, οι Running Wild ακύρωσαν και την εμφάνιση τους στο "Gates Of Metal" στη Σουηδία.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση των Running Wild:
"Εξαιτίας μιας ασαφούς κατάστασης σχετικά με την παραλαβή του εξοπλισμού μας για την εμφάνιση στο Rockwave Festival δεν ήταν δυνατόν να προγραμματιστούν οι απαραίτητες ώρες προβών που θα εξασφάλιζαν το 100% της επιτυχίας του σόου της μπάντας για την εμφάνιση στις 19 Ιουνίου στην Αθήνα".

Οι Gamma Ray στο Rockwave Festival:


To διάσημο power metal συγκρότημα από την Γερμανία επιστρέφει στον "τόπο του εγκλήματος". Με τον τραγουδιστή και ψυχή της μπάντας Kai Hensen, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Helloween, οι Gamma Ray, υπόσχονται μια εκρηκτική εμφάνιση, που θα ανταμείψει τους πιστούς έλληνες φίλους του. Ραντεβού με τους Gamma Ray το Σάββατο 19 Ιουνίου. Be there!
  • SHARE
  • TWEET