Rob Halford: «Η μουσική των Judas Priest είναι πιο σημαντική από τα μέλη της μπάντας»

04/07/2011 @ 11:37
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Rocking.gr ο τραγουδιστής των Judas Priest, Rob Halford, ερωτηθείς για την αποχώρηση του ιδρυτικού μέλους K.K. Downing αναφέρθηκε στο πώς θα ήθελε να αντιμετωπίσουν το θέμα οι οπαδοί του συγκροτήματος, λέγοντας: «Νομίζω πως το πραγματικά σημαντικό θέμα στο οποίο πρέπει να εστιάσουν -αν είναι δυνατόν- είναι πως η μουσική των Priest είναι πιο σημαντική από τα ίδια τα μέλη που απαρτίζουν το συγκρότημα».

Ο Halford παραδέχτηκε πως η αρχική σκέψη των υπολοίπων ήταν να μη συνεχίσουν, όμως όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το να πούμε ότι δε θα μας ξαναδεί κανείς, δε θα ξαναδεί τους Priest και δε θα ξανακούσει ζωντανά κάποιο τραγούδι μας, θα ήταν πιο δύσκολο να το πιστέψουμε, από το ότι ο K.K. δε θα βρίσκεται στη σκηνή».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του «Metal God» εδώ.

Οι Judas Priest εμφανίζονται την Τρίτη, 5 Ιουλίου, παρέα με τους Whitesnake, Opeth, Firewind και Karma Violens στην Αθήνα, στην Πλατεία Νερού, και την Τετάρτη, 6 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, στο Καυτατζόγλειο Στάδιο, έχοντας στο πλευρό τους και πάλι τους Whitesnake και Firewind, αλλά και τους Έλληνες Roxy Bitch.
  • SHARE
  • TWEET