Queens Of The Stone Age: Ο Josh Homme μιλά για το κενό μετά τη φυγή του Nick Oliveri

22/06/2007 @ 06:26
Ο Josh Homme με πρόσφατες δηλώσεις του στο περιοδικό Kerrang! εξέφρασε το κενό που προκλήθηκε στη ζωή του μετά την αποχώρηση του Nick Oliveri από τις τάξεις των Queens Of The Stone Age. Παραθέτουμε ορισμένες δηλώσεις: «Μου λείπει ο Nick. Είναι κρίμα που δε μπορώ να «αράξω» με κάποιον ενώ το θέλω πολύ. Ποτέ δε με ρώτησε κανείς "Ήταν ο καλύτερός σου φίλος όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο, έτσι;". Ποτέ κανείς δε με ρώτησε αυτή την απλή ερώτηση. Και κανείς ποτέ δε σκέφτηκε ότι είμαι ακόμα φίλος με τους υπόλοιπους, οπότε κάτι πρέπει να υπήρχε εκεί».

Σχετικά με το να αφήσουν πίσω τις διαφορές τους ανέφερε:

«Όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει, κάθεσαι και σκέφτεσαι "Για περίμενε. Εγώ δεν έκανα τίποτα!". Καταλαβαίνω πως προώθησα την κατάσταση και ότι αυτό ήταν το σφάλμα μου, αλλά δε θα το έπαιρνα πίσω. Είναι απλά κάτι το δύσκολο και πραγματικά εύχομαι αυτός και ορισμένοι από τους ανθρώπους γύρω του να μην είχαν επιτεθεί. Αυτό θα μου επέτρεπε να μείνω εκτός κατά κάποιον τρόπο και να συνεχίσω αυτό που έκανα ως τότε, δηλαδή να κρατάω το στόμα μου κλειστό».

Τον Ιούλιο του 2005 ο Homme δήλωσε σε μία ραδιοφωνική συνέντευξη πως ο Oliveri εκδιώχθηκε από το γκρουπ όταν πείστηκε πως η κοπέλα του (Oliveri) κακοποιούταν από τον φίλο της.

Η χαρακτηριστική του δήλωση για το γεγονός ήταν: «Μερικά χρόνια πριν, είχα μιλήσει του Nick σχετικά με μία φήμη που άκουσα. Του είπα: "Αν ποτέ μάθω πως είναι αλήθεια, δε θέλω ούτε να σε ξέρω"».

  • SHARE
  • TWEET