Προβλήματα με τις νυχτερίδες έχει ξανά ο Ozzy Osbourne

Μετά το διάσημο δάγκωμα, τις βρίσκει ξανά μπροστά του

13/05/2014 @ 13:33
Τρεις και πλέον δεκαετίες μετά από το περιβόητο περιστατικό δαγκώματος νυχτερίδας σε συναυλία, ο Ozzy Osbourne έρχεται ξανά αντιμέτωπος με το μοναδικό θηλαστικό που μπορεί να καλύψει μεγάλες αποστάσεις πετώντας, αυτή τη φορά όμως υπό αρκετά διαφορετικές συνθήκες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, η πρόθεση του να μετατρέψει σιταποθήκη (που βρίσκεται στη περιοχή Buckinghamshire) σε οικεία δύο υπνοδωματίων βρήκε αντίθετες τις τοπικές αρχές, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι εκεί διαβιούν κουκουβάγιες και νυχτερίδες.

Οι νυχτερίδες αποτελούν είδος που βρίσκεται υπό προστασία στο Ηνωμένο Βασίλειο, και για να προχωρήσουν τα σχέδια του Ozzy θα πρέπει πρώτα να ληφθούν μέτρα που θα προστατεύσουν τα συγκεκριμένα ζώα.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2008 στο περιοδικό Classic Rock, o Ozzy Osbourne είχε περιγράψει το απίθανο περιστατικό που είχε συμβεί κατά τη διάρκεια συναυλίας του το 1982 ως εξής:

«Θα πρέπει να είχε μείνει εμβρόντητο από τα φώτα ή κάτι τέτοιο γιατί είχε «παγώσει» και νόμιζα ότι ήταν παιχνίδι. Απλά το έβαλα στο στόμα μου. Τότε άρχισε να τινάζει τα φτερά του και έπαθα σοκ. Προσπάθησα να το τραβήξω πολύ γρήγορα και το κεφάλι του βγήκε. Ήταν τραγανό και ζεστό...σαν τα Mcdonalds.»
  • SHARE
  • TWEET