Πλησιάζουν οι συναυλίες των Skints και Gogol Bordello - Οι τελευταίες λεπτομέρειες

7 Μαΐου στην Αθήνα οι Skints / 7 και 8 Μαΐου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα οι Gogol Bordello

06/05/2014 @ 11:35
The Skints



Τετάρτη 7 Μαΐου The Skints στο Stage Volume 1

Reggae ρυθμοί, rock attitude, dub ήχοι και ska / punk διάθεση! Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, στο Stage Volume 1, οι The Skints μας καλούν σε μια μουσική βραδιά άνευ προηγουμένου!

Οι The Skints ξεκίνησαν σαν μια παρέα φίλων στο Woodbridge High School του Λονδίνου το 2005 και οι μουσικές τους επιδόσεις, ανάγκασαν την Do the Dog Records το 2008 να τους προσφέρει συμβόλαιο κυκλοφορώντας το πρώτο τους ομώνυμο EP. Το συγκρότημα γνώρισε επιτυχία και τις εμφανίσεις τους σε underground bars ακολούθησε περιοδεία και συμμετοχή σε μεγάλα καλοκαιρινά festival.

Σα φυσική εξέλιξη ένα χρόνο μετά ήρθε ο πρώτος επίσημος δίσκος της μπάντας, υπό τον τίτλο "Live.Breathe.Build.Believe" μαζί με πλήθος κολακευτικών σχολίων. Δίνοντας παραπάνω από 150 shows το χρόνο οι Λονδρέζοι κατάφεραν και τους πλέον δύσπιστους να αφεθούν στην up-tempo χορευτική μουσική τους. Με την εντυπωσιακή Marcia Richards να δίνει το ρυθμό με τα φωνητικά της και τους υπόλοιπους να ακολουθούν οι The Skints αποτελούν μια από τις πλέον ανερχόμενες μπάντες στα reggae / punk χωράφια!

Οι The Skints αποτελούν ότι πιο σπάνιο μέσα στην απλότητά τους και επιβεβαιώνουν διαρκώς αυτό που πραγματικά είναι: μια μπάντα με σπουδαία τραγούδια και απεριόριστο ταλέντο, που γουστάρει να παίζει μουσικές και να ξεσηκώνει τον κόσμο! Χωρίς καμία αμφιβολία, μια από τις πιο συναρπαστικές μπάντες της ska-punk σκηνής που έχει βγάλει το Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία χρόνια.

Στα πλαίσια της περιοδείας τους για το ολοκαίνουριο EP "Short Page", θα κάνουν μια στάση στη χώρα μας την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, στο Stage Volume 1 σε μια εκρηκτική βραδιά!

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00
The Skints on stage: 21:30

Stage Volume 1
Αγ.Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου,
Μοναστηράκι
Τηλ. 210-3232132

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 10 ευρώ,
Ταμείο: 12 ευρώ

Σημεία προπώλησης:

Αθήνα:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210-3801464
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου



Gogol Bordello



Tετάρτη 7 Mαΐου @ Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη)
Πέμπτη 8 Μαΐου @ Stage Volume 1 (Αθήνα)

Η πιο ξεσηκωτική μπάντα στον κόσμο, οι Gypsy Punk Rockers Gogol Bordello, πιστοί στο ραντεβού τους με το ελληνικό κοινό επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 7 Μαΐου στο Principal Club Theater και στην Αθήνα την Πέμπτη 8 Μαΐου στο Stage Volume 1.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους για την προώθηση του νέου, απολύτως ιδιαίτερου δίσκου τους, "Pura Vida Conspiracy", οι Gogol Bordello θα βρεθούν σε ελληνικό έδαφος για να ξυπνήσουν τις τσιγγάνικες ψυχές των Ελλήνων θαυμαστών τους. «Pura Vida» που στην ισπανική αργκό σημαίνει «όλα είναι καλά, όλα βαίνουν καλώς» ή «Συνομωσία αγνής ζωής» όπως θα λέγαμε εμείς μεταφράζοντας κυριολεκτικά τον τίτλο του άλμπουμ του συγκροτήματος, που με την προσθήκη της λέξης συνομωσία αντιλαμβανόμαστε αμέσως τον λεπτό σαρκασμό.

«Η μουσική -για εμένα- είναι τρόπος να ανακαλύπτω τις ανθρώπινες δυνατότητες και αυτό είναι το κύριο ενδιαφέρον μου στη ζωή. Οι ανθρώπινες δυνατότητες. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει κάτι μέσα μας που δεν το χρησιμοποιούμε. Πώς θα το κατακτήσουμε; Πώς θα το φτάσουμε; Όλοι ξέρουμε για αυτό το κάτι αλλά  κανείς μας δεν ξέρει τι ακριβώς είναι. Έφτασα λοιπόν σε ένα σημείο, που είπα: Θα το ανακαλύψω & θα το κατακτήσω!», λέει ο Hutz.

Από την άλλη ο Αιθίοπας μπασίστας Thomas 'Tommy T' Gobena  του γκρουπ δήλωσε σε συνέντευξή του στον Μάκη Προβατά και το Βηmagazino, «Πρέπει να συντονιστούμε με τη θετική πλευρά του κόσμου. Για εμένα η Γη είναι ένα όμορφο μέρος. Δεν αγνοώ όσα γίνονται σε όλον τον κόσμο, απεναντίας, έρχομαι από μια πολύ φτωχή χώρα που όμως έχει μία από τις πλουσιότερες κουλτούρες. Μπορούσα λοιπόν να διαλέξω τη φτωχή πλευρά της χώρας μου ή να αγκαλιάσω την πλούσια κουλτούρα της και να σκεφτώ θετικά. Η μουσική και οι άνθρωποι έχουν ομορφιά, σκεφτείτε θετικά και ζήστε έτσι αντί να μείνετε στην αρνητική πλευρά της ζωής».

Μέρος της συνέντευξης μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ενώ ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης θα μεταδοθεί από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Προβατά Βαθιά Νυχτωμένος την Τρίτη 6 Μαΐου στις 23:00.

Οι Gogol Bordello περιοδεύουν τα τελευταία δέκα χρόνια δίνοντας μοναδικά live, γεμάτα ενέργεια σε όλο τον κόσμο έχουν δικαιωματικά αποκτήσει τη φήμη της πιο hot touring μπάντας της Νέας Υόρκης (Βillboard) και του πιο ταραχώδους και φασαριόζικου γκρουπ (Rolling Stone).

Τα εκρηκτικά τους show μένουν αξέχαστα σε όλους τους fans παγκοσμίως και τους έχουν οδηγήσει στα μεγαλύτερα stages και festivals.. Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε: Coachella, Lollapalooza, Bonnaroo, Roskilde, Rock Am Ring, Reading και Leeds.

Την Τετάρτη 7 Μαΐου οι φίλοι τους στη Θεσσαλονίκη θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν στο Principal Club Theater, ενώ την Πέμπτη 8 Μαΐου την τιμητική της θα έχει η Αθήνα και ο νέος συναυλιακός χώρος στο Μοναστηράκι, Stage Volume 1.

Τη συναυλία των Gogol Bordello στην Αθήνα θα ανοίξει με ένα special Balkan set η DJ Spery.

Τετάρτη 7 Μαΐου, Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη

Οι Πόρτες Ανοίγουν: 20:00
Gogol Bordello on Stage: 21:30

Πέμπτη 8 Μαΐου, Stage Volume 1, Αθήνα

Οι Πόρτες Ανοίγουν: 20:00
DJ Spery on Stage: 20:30 - 21:15
Gogol Bordello on Stage: 21:30

Stage Volume 1
Αγίας Ελεούσης 3 και Κακουργιοδικείου,
Μοναστηράκι
Τηλ: 210-3232132

Principal Club Theater
(Μύλος - Πολυχώρος Τέχνης & Πολιτισμού)
Ανδρέα Γεωργίου 56

Θεσσαλονίκη:
τηλ: 2310-428088

Τιμές εισιτηρίων:

Η προπώληση συνεχίζεται
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 26 ευρώ
Μετά την εξάντληση τους η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 29 ευρώ
H τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο θα είναι 29 ευρώ

Σημεία προπώλησης:

Αθήνα:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210-3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210-3801464

Θεσσαλονίκη:
(Nέο κατάστημα) Ticket House, Πλ. Αριστοτέλους 5
Musicland, Μητροπόλεως 102, τηλ. 2310-264880
Stereodisk, Αριστοτέλους 4, τηλ. 2310-262912

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET