Οι Gogol Bordello επιστρέφουν στην Ελλάδα

Μετά από οκτώ χρόνια απουσίας, οι gypsy punk rockers έρχονται για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

29/10/2021 @ 12:43

Gogol Bordello

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 - Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη
Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 - Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Οι Gogol Bordello επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια απουσίας, για δυο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!!!

Οι εκρηκτικοί gypsy punk rockers ιδρύθηκαν το 1999 στη Νέα Υόρκη και πήραν το όνομα τους από τον κλασσικό Ρώσο συγγραφέα Ουκρανικής καταγωγής Νικολάϊ Γκόγκολ, αλλά και από την λέξη “πορνείο” στην Ιταλική γλώσσα. Μέχρι και σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 7 studio albums και έχουν εμφανιστεί ζωντανά στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, κερδίζοντας τον τίτλο του πιο ξεσηκωτικού συγκροτήματος στον πλανήτη!

Με το ακορντεόν και το βιολί να αποτελούν τα κυρίαρχα όργανα στη μουσική τους, οι Gogol Bordello δημιούργησαν τον δικό τους ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό ήχο, ο οποίος συνδυάζει την μουσική των Ρομά της Ανατολικής Ευρώπης, απ’ όπου κατάγονται και τα περισσότερα μέλη τους, με το punk, αλλά και το dub.

Φημίζονται για τις γεμάτες ενέργεια ζωντανές εμφανίσεις τους, στις οποίες συγκρότημα και κοινό γίνονται ένα και μετατρέπουν την κάθε βραδιά σε ένα ατελείωτο πάρτι που όλοι πρέπει να ζήσουν!

Οι Gogol Bordello θα εμφανιστούν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 στο Principal Club Theater, στη Θεσσαλονίκη και την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν μελλοντικά.

Gogol Bordello live in Athens
Gogol Bordello live in Thessaloniki

Video links:

youtube.com/watch?v=6LuREkiF_Hs
youtube.com/watch?v=K3SUPPeuRdU
youtube.com/watch?v=SkkIwO_X4i4

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET