Πληροφορίες για το νέο album των Korn

31/08/2011 @ 09:55
Το καινούργιο άλμπουμ των Korn θα ονομάζεται "The Path To Totality" και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου.

Στη δουλειά αυτή οι Korn συνεργάζονται με μια πληθώρα παραγωγών και DJ του χώρου της dub step μουσικής, ανάμεσα στους οποίους συναντάμε και τους Kill The Noise, Excision, Skrillex και 12th Planet.

Μερικοί από τους τίτλους των τραγουδιών που θα απαρτίζουν την κυκλοφορία είναι: "Burn The Obedient", "Illuminati", "Kill Mercy Within", "Narcissistic Cannibal", "Chaos Lives In Everything", ενώ το κομμάτι "Get Up!" μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Ο τραγουδιστής τους, Jonathan Davis, δήλωσε ενθουσιασμένος με το νέο άλμπουμ: «Πίστευα ότι θα είχε πλάκα να πειραματιστούμε ξανά και ίσως να δημιουργήσουμε μουσική σαν και αυτή, για την οποία είμαστε τόσο, μα τόσο ενθουσιασμένοι. Μας αρέσει να πειραματιζόμαστε και να δοκιμάζουμε νέα πράγματα συνεχώς, αλλά δε θα κυκλοφορούσαμε κάτι που δε θα άρεσε σε όλους μας. Γι' αυτό πιστεύω πως εγώ, ο Munky (σ.σ.: κιθάρα), ο Fieldy (σ.σ.: μπάσο) και ο Ray Luzier (σ.σ.: drums) ανυπομονούμε για αυτό το άλμπουμ».

Το "The Path To Totality" θα είναι το δέκατο άλμπουμ της μπάντας και θα ακολουθήσει το "Korn III - Remember Who You Are", που κυκλοφόρησε το 2010.

  • SHARE
  • TWEET