«Πιθανότερη από ποτέ η επανένωση των Kinks», σύμφωνα με τον Ray Davies

Τι δηλώνουν ο αδελφός του, Dave Davies, και ο Mick Avory

08/01/2014 @ 10:31
Τα τρία εναπομείναντα μέλη των θρύλων του βρετανικού rock and roll, The Kinks, οι Ray Davies, Dave Davies, και Mick Avory δηλαδή, μίλησαν στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Uncut για την πιθανότητα επανένωσης του συγκροτήματος, αφήνοντας το ενδεχόμενο ανοικτό (ο μπασίστας Pete Quaife απεβίωσε το 2010).

Ο Ray Davies δηλώνει χαρακτηριστικά πως η επανένωση των Kinks είναι πλέον πιθανότερη από ποτέ και ο αδελφός του, Dave Davies, αναφέρει ότι θα ήταν μεγάλη ντροπή εάν δεν προσπαθήσουν να κάνουν κάτι μαζί (οι σχέσεις των δύο αδελφών είναι για αρκετά χρόνια τουλάχιστον προβληματικές).

Ο drummer του συγκροτήματος, Mick Avory, δηλώνει επίσης πως οι τρεις του θα πρέπει να κάνουν κάτι μαζί, όσο ακόμη αυτό είναι δυνατό, με τον Dave πάντως να επισημαίνει ότι δεν θα ήθελε να δει την κληρονομιά των Kinks να αλλοιώνεται από δύο μίζερους γέρους που θα το κάνουν για τα χρήματα.

Υπενθυμίζουμε πως η συζήτηση για την πιθανή επανένωση των Kinks έχει αναθερμανθεί το τελευταίο διάστημα, καθώς το 2014 σηματοδοτεί την 50ή επέτειο του συγκροτήματος που είναι ανενεργό από το 1996.
  • SHARE
  • TWEET