Πιθανή ονομασία και ημερομηνία κυκλοφορίας για τον «νέο» δίσκο των Queen με τον Freddie Mercury

Περαιτέρω λεπτομέρειες για το ακυκλοφόρητο υλικό αποκάλυψε ο Brian May

27/05/2014 @ 11:07
"Queen Forever" θα ονομάζεται πιθανότατα ο επερχόμενος δίσκος των Queen που θα περιλαμβάνει ακυκλοφόρητο υλικό με τον Freddie Mercury, ενώ η κυκλοφορία του τοποθετείται χρονικά στα τέλη του έτους, όπως δήλωσε στο BBC Wales o Brian May.

«Βρήκαμε μερικά ακόμη κομμάτια με τον Freddie να τραγουδά και όλους εμάς να παίζουμε, και είναι αρκετά όμορφα», αναφέρει ο May, διευκρινίζοντας πως ο νέος δίσκος των Queen θα είναι μια συλλογή, «αλλά θα έχει αυτό το νέο υλικό που κανείς στον κόσμο δεν έχει ακούσει ποτέ».

Στην ερώτηση «πώς θα περιέγραφε αυτά τα κομμάτια;» ο May απάντησε: «Το μεγαλύτερο μέρος προέρχεται από τα '80s, όταν ήμασταν σε πλήρη δράση. Είναι πολύ συναισθηματικό. Είναι οι πολύ μεγάλες μπαλάντες και ο πολύ μεγάλος, επικός ήχος. Δεν θα ήταν έτσι εάν δεν είχε γίνει η σχετική εργασία αποκατάστασης.»

Σύμφωνα τέλος με σχετικές πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, στον δίσκο δεν θα περιλαμβάνεται μόνο συνεργασία του Mercury με τον Michael Jackson, αλλά και με τους David Bowie, Andy Gibb, και Rod Stewart.
  • SHARE
  • TWEET