Phil Collins: «Ναι, αποσύρομαι, αλλά...»

09/03/2011 @ 14:23
Λίγες ώρες αφού είδαν το φως της δημοσιότητας «υποτιθέμενες» δηλώσεις του Phil Collins για τους λόγους που τον ανάγκασαν να αποσυρθεί από τη μουσική ενεργό δράση, ο ίδιος ο καλλιτέχνης προέβη σε mini-ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

«Αποφάσισα να γράψω τα παρακάτω ως απάντηση σε κείμενα που δημοσιεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα περί τους λόγους που αποφάσισα να αποσυρθώ, μιας και δεν έχω μιλήσει σε κανένα Μέσο τους τελευταίους μήνες. Για το λόγο αυτό θα προσπαθήσω να εξηγήσω -ξανά- τί με ώθησε στην απόφασή μου αυτή.

1. Δε σταματάω επειδή με έχουν ενοχλήσει άσχημες κριτικές και κακή αντιμετώπιση από τον Τύπο.
2. Δε σταματάω επειδή δεν εισπράττω πλέον την αγάπη του κόσμου, καθώς γνωρίζω πως έχω ακόμα ένα σταθερό πυρήνα οπαδών που αγαπούν τη δουλειά μου. Σας ευχαριστώ.
3. Δε σταματώ επειδή νιώθω πως δε «χωράω» πλέον κι αυτό το απέδειξε το "Going Back" που έφτασε στο #1 της Αγγλίας και τα πήγε περίφημα παγκοσμίως.
4. Δε σταματώ προκειμένου να έχω περισσότερο χρόνο για την ενασχόλησή μου με το Alamo.

Σταματάω για να αφοσιωθώ πλήρως και σε καθημερινή βάση στους δύο νεαρούς γιούς μου. Μερικά από τα παραπάνω έχουν αναφερθεί κατά καιρούς σε διάφορες συνεντεύξεις μου, αλλά στο περιθώριο αυτών και όντας αποσπασματικά μέρη. Παρ' όλα αυτά, γεγονός είναι πως έχω καταλήξει να ακούγομαι σαν ένας βασανισμένος γεροπαράξενος που πιστεύει πως ήταν στο Alamo την περασμένη του ζωή, που λυπάται τον εαυτό του και που τα παρατάει εξ' αιτίας κακών κριτικών από τον Τύπο. Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια».
  • SHARE
  • TWEET