Peter Hammill, Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στο Ροδον

01/12/2003 @ 07:27
Τα λόγια μάλλον περιττεύουν για έναν από πλέον σημαντικούς δημιουργούς των τελευταίων τριάντα χρόνων. Ειδικά στην πατρίδα μας ο Peter Hammill έχει αποκτήσει, απόλυτα δικαιολογημένα, ένα πλήθος αφοσιωμένων οπαδών. Είτε με τους θρυλικούς Van Der Graaf Generator, είτε σαν σόλο καλλιτέχνης, ο Hammill ανέκαθεν ακολούθησε τον δικό του, ενίοτε μοναχικό, ενίοτε μελαγχολικό, ενίοτε ηλεκτρικό, ενίοτε ακουστικό, αλλά ουδέποτε αδιάφορο δρόμο.

Η τελευταία του εμφάνιση πριν από χρόνια στο Ρόδον ήταν μια εμπειρία γεμάτη κατάνυξη για τους φίλους του που γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο. Επιτέλους ο Hammill επιστρέφει στην χώρα μας, συνοδευόμενος από τον συνεργάτη του Stuart Gordon , ο οποίος τον ακολουθεί από τις μέρες των Van Der Graaf. Με πάνω από τριάντα albums ηχογραφημένα (συμπεριλαμβανομένων και των Van Der Graaf, και πλέον πρόσφατο το περσινό "Clutch") είναι πραγματικά δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα παρουσιάσει κάθε φορά επί σκηνής. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε εμφάνιση του Hammill είναι μια μυσταγωγία που απαιτεί το σεβασμό και την προσοχή των ακροατών.

Και για όσους αμφιβάλλουν για τους πιστούς οπαδούς του σας λέμε πως έχουν γίνει ήδη κρατήσεις εισιτηρίων από Ιταλία, Αγγλία και τη Νότια Ελλάδα, αφού η Βόρεια θα έχει τη χαρά να τον δεί τη Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στο Μύλο.

PETER HAMMILL WITH STUART GORDON
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΑΝΩΣΗ ΑΕ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 22:00
TIMH ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : 25€

Media χορηγοί : Metropolis Press, Εν Λευκώ, avopolis.gr

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET