Περιοδεία που θα περάσει και από την Ελλάδα ανακοινώνουν οι Fates Warning

21/01/2010 @ 23:51
Χαράς ευαγγέλια για τους οπαδούς των Fates Warning.

Αρχικά, συνεχίζοντας τις επανεκδόσεις των δίσκων τους με πολύ επιπλέον πλούσιο υλικό, ήρθε η σειρά του ίσως πιο αγαπημένου δίσκου τους "Parallels" να επανακυκλοφορήσει σε ειδική έκδοση από την Metal Blade.




Συγκεκριμένα, μαζί με το remastared αυθεντικό cd θα υπάρχει ένα επιπλέον audio cd με live και demo υλικό της μπάντας. Παράλληλα, θα περιλαμβάνει και ένα 3ωρο DVD το οποίο θα περιέχει μια ολόκληρη ζωντανή εμφάνιση από την περιοδεία του “Parallels” και ένα ντοκιμαντέρ πίσω από την δημιουργία του δίσκου με live και studio υλικό καθώς πρόσφατες συνεντεύξεις.

Παράλληλα, το συγκρότημα με το lineup εκείνης της περιόδου δηλαδή πέραν των Jim Matheos και Ray Alder, τους Frank Aresti, Mark Zonder και John Dibiase θα δώσει λίγα μεμονωμένα reunion shows ανά τον κόσμο με τα πρώτα δύο να ανακοινώνονται ήδη και να αφορούν στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στις 26 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη και 27 Μαρτίου στην Αθήνα οι Fates Warning θα έρθουν για 2 συναυλίες που αναμένεται να προκαλέσουν ενθουσιασμό στους οπαδούς τους παίζοντας όλο το "Parallels" και τραγούδια από την εποχή του εν λόγω lineup.

Είναι όμορφο όταν η στήριξη ανταποδίδεται.
  • SHARE
  • TWEET