Παρελθόν από τους Angra ο Edu Falaschi

25/05/2012 @ 10:33
Ο Edu Falaschi ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους Angra.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μέρος της ανακοίνωσής του:

«Έρχεται η στιγμή στη ζωή κάθε ανθρώπου όταν είναι απαραίτητο να πάρει ριζοσπαστικές αποφάσεις ούτως ώστε να προχωρήσει μπροστά με αξιοπρέπεια και ανανεωμένη ενέργεια.

Είμαι πολύ χαρούμενος που τώρα, στην ηλικία των 40 ετών, νιώθω γεμάτος και εξαιρετικά ικανοποιημένος που έχω καταφέρει σχεδόν όλα μου τα όνειρα στον προσωπικό και τον επαγγελματικό τομέα.

Με ανακούφιση, χαρά και λύπη ανακοινώνω σήμερα ότι δεν είμαι πια η φωνή των Angra. Φεύγω από την μπάντα και ήδη μου λείπουν πολλά από αυτά που χτίσαμε μαζί, ειδικά οι χαρούμενες μέρες του “Rebirth” και του “Temple Of Shadows”.

Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτά τα δέκα χρόνια με πολλές νίκες και για όλες τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν. Τους εύχομαι καλή τύχη στα ταξίδια τους. Όποτε με χρειαστούν θα είμαι εκεί να τους βοηθήσω. Έχω πολλά σχέδια και projects για το μέλλον. Κάποια από αυτά είναι ήδη εδραιωμένα και με εξαιρετικά αποτελέσματα και απαιτούν την αμέριστη προσοχή μου. Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να ανακοινώσω επίσης ότι ο Felipe Andreoli δεν είναι πια ο μπασίστας των Almah. Θα συνεχίσει τη δουλειά του με τους Angra και τα άλλα του projects.
Σας ευχαριστώ όλους.»
  • SHARE
  • TWEET