Όλα τα album των God Is An Astronaut επεξεργασμένα ξανά και διαθέσιμα για την επέτειο των δέκα χρόνων του συγκροτήματος

12/01/2012 @ 10:17
Οι God Is An Astronaut επιμελήθηκαν ξανά ολόκληρο τον κατάλογό τους, με αφορμή την επέτειο δέκα χρόνων από τη δημιουργία του συγκροτήματος.

Τα άλμπουμ είναι πλέον διαθέσιμα ψηφιακά και μπορείτε να τα προμηθευτείτε εδώ, ενώ τα CD θα αρχίσουν να διατίθενται από τις 20 Ιανουαρίου. Για τα βινύλια θα οριστεί ημερομηνία αργότερα μέσα στο χρόνο.

Το ιρλανδικό συγκρότημα αποτελείται από τον Torsten Kinsella (κιθάρα), τον Niels Kinsella (μπάσο), τον Lloyd Hanney (drums) και τον Jamie Dean (πιάνο / πλήκτρα) και έχει σταδιακά αναδειχθεί σε μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και επιτυχημένες underground post-rock ορχηστρικές μπάντες. Από το ντεμπούτο τους, "The End Of The Beginning" του 2002, και έκτοτε, η δημοτικότητά τους αυξάνεται συνεχώς.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πιστούς θαυμαστές μας, οι οποίοι μας υποστηρίζουν τα τελευταία δέκα χρόνια κάθε στιγμή, από την πιο σκοτεινή ως την πιο χαρούμενη. Το να μοιραστούμε τη μουσική μας με τόσο πολύ κόσμο αυτά τα χρόνια ήταν πραγματικό προνόμιο. Αυτή δεν είναι η αρχή του τέλους, αλλά το τέλος της αρχής», σχολίασαν οι God Is An Astronaut σε επίσημη δήλωση.
  • SHARE
  • TWEET