Οι νικητές του διαγωνισμού του Rocking.gr

25/07/2008 @ 04:04
Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008 ανέδειξε τους νικητές του μεγάλου διαγωνισμού που πραγματοποίησε το Rocking.gr, κατά τη διάρκεια του Rockwave Festival 2008. Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού ονομάζεται Δημήτρης Κοντάκης και κέρδισε ένα «μουσικό πακέτο», αποτελούμενο από ένα ηλεκτρικό μπάσο και έναν ενισχυτή, προσφορά του καταστήματος Μουσικόραμα (www.musicorama.gr).

Ο Δημήτρης, αφού παρέλαβε το δώρο του, δέχτηκε να φωτογραφηθεί με το νεοαποκτηθέν μουσικό του όργανο και μας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«Θέλω να ευχαριστήσω το Rocking.gr team για τη χαρά που μου έδωσε, μέσω του διαγωνισμού του, να αποκτήσω κι εγώ ένα μουσικό όργανο. Τώρα πια δεν θα κάνω ότι παίζω μπάσο! ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΣΟ! Pastorius, τρέμε!»

Ο δεύτερος νικητής, Κώστας Νικολόπουλος, κέρδισε το βιβλίο «Η Ιστορία Του Punk» και οι επόμενοι τέσσερις νικητές κέρδισαν άλλα βιβλία, προσφορά των εκδόσεων Μεταίχμιο. Όλοι οι νικητές έχουν ενημερωθεί μέσω e-mail και στην περίπτωση που δεν απαντήσουν μέχρι τις 29 Ιουλίου, θα γίνει νέα κλήρωση για να μοιραστούν τα εναπομείναντα δώρα. Ελέγξατε το προσωπικό σας mail box και, αν δεν κερδίσατε, ευχόμαστε καλή επιτυχία την επόμενη φορά.
  • SHARE
  • TWEET