Οι Sungrazer ζωντανά στην Αθήνα στις 11 Μαρτίου

27/01/2012 @ 10:28
Η ηλεκτρισμένη ψυχεδέλεια και ο γνήσιος rock ήχος, διανύοντας μια νέα εαρινή περίοδο, έχουν γεμίσει την καρποφόρα νέα heavy psych σκηνή με τους ολόφρέσκους καρπούς τους. Ένα από τα πιο φρέσκα σχήματα του psychedelic rock revival και μία από τις πιο σημαντικές παρουσίες της ευρωπαικής stoner rock σκηνής, οι καταπληκτικοί Sungrazer, έρχονται αισίως για μια και μοναδική συναυλία στα αθηναϊκά εδάφη, στις 11 Μαρτίου, στη σκηνή του Six d.o.g.s.

Δημιουργούνται μόλις το 2009 στην Ολλανδία όταν τρεις φίλοι -αφουγκραζόμενοι το όλο και ταχύτερα αυξανόμενο psychedelic rock revival ρεύμα- αποφασίζουν να βρεθούν για τα πρώτα τους jam sessions. Το αποτέλεσμα θεαματικό: το στιβαρό groove τους και οι μεσμερικές πεντατονικές τους μπλέκουν ιδανικά και σε παρασέρνουν στους μεθυστικούς ρυθμούς τους, μόνο και μόνο για να σε οδηγήσουν σε rock ξεσπάσματα και spacey ηχοτοπία κάτω από τόνους σαρωτικού fuzz, δημιουργώντας μια μουσική που αναπνέει καυτό αέρα ερήμου και ακτινοβολεί με τη δύναμη των πιο λαμπρών σχημάτων του stoner / psychedelic rock ήχου.

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια ζωής κατάφεραν να κυκλοφορήσουν δύο άριστα full lengths από την εκλεκτική Elektrohasch Records, φτάνοντας στα αυτιά χιλιάδων ακροατών ανά τον κόσμο, εμφανίστηκαν στα σημαντικότερα φεστιβάλ του heavy ήχου (με εμφανίσεις σε Roadburn, Duna Jam και Stoned From The Underground) και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με τα σημαντικότερα ονόματα της σκηνής (κοινή περιοδεία με Colour Haze και Rotor και κοινές εμφανίσεις με Fu Manchu, Karma To Burn και Goatsnake).

Οι Sungrazer, το νέο μεγάλο όνομα του stoner rock / heavy psych ήχου, θα μας δώσουν την ευκαιρία να τους δούμε ζωντανά ακριβώς τη στιγμή της ανόδου τους σε μια και μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του Six d.o.g.s στις 11 Μαρτίου. Μαζί τους οι Brotherhood Of Sleep, που με την ιδιαίτερή τους, εσωτερική αντίληψη της ψυχεδελικής stoner / doom καλούνται να ταρακουνήσουν με τους βαρείς ήχους τους παλιούς και νέους οπαδούς, ξανασυναντώντας τους Sungrazer επί σκηνής μετά από την κοινή τους εμφάνιση στο Up In Smoke Festival Vol 1 στο Erfurt της Γερμανίας.

Sungrazer
Κυριακή, 11 Μαρτίου @ six d.o.g.s
Opening act: Brotherhood Of Sleep

Πόρτες: 21.00 | facebook event

Είσοδος:
€13 (τα πρώτα 100 εισιτήρια της προπώλησης)
€15 (υπόλοιπο προπώλησης/ταμείο)

Η προπώληση ξεκινάει την 1η Φεβρουαρίου.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET