«Οι Kiss μπορούν και χωρίς εμένα» δηλώνει ο Paul Stanley!

23/03/2008 @ 09:46
«Πιστεύω πως πλησιάζει η στιγμή που οι Kiss θα χρειαστεί να συνεχίσουν χωρίς εμένα», δήλωσε πρόσφατα ο Paul Stanley των Kiss, σοκάροντας τους φίλους του σχήματος και όχι μόνο. Παρ' ότι το σχήμα, μετά από απουσία πολλών ετών, βρέθηκε στο συναυλιακό σανίδι και πάλι φέτος, ο κιθαρίστας και συνιδρυτής των Kiss άφησε να εννοηθεί πως οι εμφανίσεις του με τους Kiss δε θα συνεχιστούν για πολύ.

«Μπορεί εσείς να μην το πιστεύετε, αλλά εγώ δε νομίζω ότι είμαι αναντικατάστατος. Σίγουρα υπάρχει εκεί έξω ένας νεαρός μουσικός που έχει και το πάθος και τη θέληση να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνουμε με τους Kiss, παίρνοντας τη θέση μου» είπε επίσης ο γνωστός μουσικός, συμπληρώνοντας πως «παρ' όλα αυτά, θα ήθελα να συνεχίσω να έχω τον δημιουργικό έλεγχο στη μουσική του σχήματος», αφήνοντας απορίες για τη νέα τάξη πραγμάτων στο σχήμα, εφόσον ο Stanley κάνει πράξη τις πρόσφατες δηλώσεις του.

«Οι Kiss δεν είναι σαν κάθε άλλο συγκρότημα. Οι Kiss είναι τρόπος ζωής. Εμείς έχουμε μια ξεχωριστή νοοτροπία, μια ποδοσφαιρική νοοτροπία. Όποιος και να παίζει στην ομάδα, η αγάπη για την ομάδα παραμένει. Οι παίκτες μπορεί να αλλάζουν, αλλά η φιλοσοφία παραμένει. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Kiss. Στους Kiss έχουν «παίξει» πολλοί και καλοί παίκτες, αλλά σίγουρα μπορούν να παίξουν και άλλοι στο μέλλον» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το μέλλον και την πραγματοποίηση της παρούσης περιοδείας του σχήματος, ο Stanley σχολίασε: «Προς το παρόν μένω με το σχήμα, είμαι μέλος των Κiss και η περιοδεία μας θα γίνει κανονικά». Επίσης απέκλεισε το γεγονός η συγκεκριμένη περιοδεία να είναι η τελευταία των Kiss. «Δεν είναι μια περιοδεία-αποχαιρετισμός, σε καμία περίπτωση», δήλωσε.



Καθώς λοιπόν το μέλλον του Stanley στους Kiss κρίνεται αβέβαιο, είναι πιθανό πως η προσεχής συναυλία τους τον Μάιο στο Terravibe θα είναι η πρώτη και η τελευταία ευκαιρία του ελληνικού κοινού να απολαύσει τους Kiss και με τα δύο τους ιδρυτικά μέλη.
  • SHARE
  • TWEET