Οι Guns N' Roses θα ξεκινήσουν άμεσα να δουλεύουν πάνω στο νέο τους album, σύμφωνα με τον DJ Ashba

11/10/2012 @ 11:47
Ο DJ Ashba, κιθαρίστας των Guns N' Roses, δήλωσε πως η παραμονή της μπάντας στο Las Vegas για δώδεκα εμφανίσεις θα τους προσφέρει το έναυσμα που χρειάζονται για να ξεκινήσουν να δουλεύουν πάνω στο επόμενο άλμπουμ.

Όπως ισχυρίζεται, ο Axl Rose έχει ήδη αρκετό υλικό έτοιμο για τον διάδοχο του "Chinese Democracy" και το μόνο που χρειάζονται είναι να περάσουν λίγο χρόνο μαζί ώστε να επικεντρωθούν στη δουλεία.

Ο Ashba είπε στη συνέντευξή του στο Rolling Stone: «(Ο Axl) έχει πάρα πολύ υλικό ηχογραφημένο, το οποίο έχει παίξει σε εμένα και θέλει και τη δική μου συνεισφορά.»

«Είναι η πρώτη φορά που θα είμαστε στο ίδιο μέρος για έναν ολόκληρο μήνα. Αυτό θα είναι και ο βασικός μας στόχος, έχουμε μιλήσει και θέλουμε να δουλέψουμε αυτό το υλικό. Πιστεύω θα καταφέρουμε πολλά. Αρκεί απλά να κάτσουμε και να δουλέψουμε σαν συγκρότημα, δημιουργώντας τον καλύτερο δίσκο των Guns N' Roses μέχρι τώρα.»

«Ο Axl έχει στο πλευρό του μία ομάδα ταλαντούχων μουσικών, και υπάρχουν ήδη αρκετά κομμάτια που είναι σχεδόν έτοιμα. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ασχοληθούμε περισσότερο με το νέο άλμπουμ.»
  • SHARE
  • TWEET