Η γηραιότερη οπαδός των Metallica συναντήθηκε με τα μέλη της μπάντας

05/10/2009 @ 13:37
Είναι 85 χρονών (ζωή να 'χει), ονομάζεται Margaret Priebe και ανακάλυψε πριν από εννέα χρόνια (στα 76 της δηλαδή!) τους Metallica μέσω του "S & M". Δεν είχε ξανακούσει ποτέ της κάτι παρόμοιο, δεν την απέτρεψε όμως από το να το λατρέψει και να το ακούει συνέχεια στο mp3 της κατά τη διάρκεια της θεραπείας της από τον καρκίνο.



Προχθές, ένα χρόνο μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειάς της, συναντήθηκε με τους James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett και Robert Trujilo στα παρασκήνια της συναυλίας των Metallica στο St. Pete Times Forum στην Tampa, με τον James Hetfield να της αφιερώνει επί σκηνής και μπροστά σε 18.000 θεατές το "Nothing Else Matters".

«Μου αρέσουν οι Metallica, δεν έχουν κάτι κακό. Πολύς κόσμος πιστεύει πως κάτι δεν πάει καλά με μένα. Λυπάμαι, αλλά μου αρέσει να ακούω δυνατή μουσική», ήταν κάποιες από τις δηλώσεις της super metal-ικής γιαγιάς που απέσπασε το χειροκρότημα των θεατών κατά την είσοδό της στο συναυλιακό χώρο. Όσο για την προτίμησή της σε κάποιο από τα μέλη των Metallica, δήλωσε: «Μου αρέσει ο Lars, καθώς έχω μια συμπάθεια στους drummers, αλλά είναι όλοι τους καλοί».

Σε αγαπάμε Margaret Priebe...
  • SHARE
  • TWEET