Οι At The Gates στην Ελλάδα

01/08/2008 @ 02:49
Οι βασιλιάδες του μελωδικού death metal έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου @ club Gagarin 205. Η Music Box Productions προσφέρει στο απαιτητικό metal κοινό τη συναυλία που περίμενε τόσα χρόνια. Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου οι At The Gates επισκέπτονται τη χώρα μας για πρώτη και (όπως όλα δείχνουν) τελευταία φορά! Το συγκρότημα - ορόσημο της σουηδικής metal σκηνής θα βρεθεί στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση στο club Gagarin 205.Οι At The Gates δημιουργήθηκαν το 1990 στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και μαζί με τους Dark Tranquility, τους In Flames και τους Carcass δημιούργησαν αυτό που σήμερα ονομάζουμε μελωδικό death metal. Παρά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν με το album "Slaughter Of The Soul" και την καταξίωσή τους ως μια από της σημαντικότερες metal μπάντες της Σουηδίας, το 1996 έρχεται η αναπάντεχη διάλυσή τους. 12 χρόνια μετά, οι At The Gates παίρνουν την απόφαση να επανενωθούν για ελάχιστες ζωντανές εμφανίσεις.

Στις 21 Σεπτεμβρίου, οι Έλληνες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτό το μεγάλο συγκρότημα σε μια και μοναδική καταιγιστική συναυλία!

Μαζί τους οι Ocean Collective! Το συγκρότημα που απέσπασε εντυπωσιακές κριτικές τόσο με το τελευταίο του album "Precambrian", όσο και με την καταιγιστική του εμφάνιση τον περασμένο Μάιο στο club Gagarin 205, επιστρέφει στην Ελλάδα και υπόσχεται μοναδικές στιγμές.

Χρήσιμες Πληροφορίες:
Παραγωγή: Music Box Productions
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 6465000
url: www.musicboxproductions.gr
Τιμή Εισιτηρίων: 32 ευρώ
Προπώληση: Ticket House και www.ticketpro.gr
  • SHARE
  • TWEET