Οι άσπονδοι εχθροί Chad Smith και Will Ferrell διαγωνίστηκαν επιτέλους στα drums (video)

Και έκλεισαν με το "Don't Fear The Reaper" των Blue Oyster Cult

23/05/2014 @ 11:16
Είναι αρκετά διαδεδομένη εδώ και χρόνια η αντίληψη ότι ο drummer των Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, και ο διάσημος κωμικός, Will Ferrell, μοιάζουν πολύ ο ένας στον άλλον, κάτι που έχουν παραδεχθεί δημοσίως και οι ίδιοι.

Μάλιστα, σε χιουμοριστικά πλαίσια πάντα, έχουν εξελιχθεί σε άσπονδους εχθρούς, με εκατέρωθεν trash talk!

Τον Φεβρουάριο, ο Chad Smith δήλωσε με βίντεο στο Funny Or Die, αναφερόμενος στον Ferrell: «Έχω δει τις ικανότητές σου... Δεν έχεις καμία!»

Ο Ferrell απάντησε μέσω Reddit: «Γεια σου Chad, Will Ferrell εδώ. Είδα το βίντεό σου και δέχομαι με χαρά να συμμετάσχω σε μια μάχη στα drums μαζί σου. Αν καταφέρουμε να μαζέψουμε 300.000 δολάρια για το Cancer For College, θα σε αντιμετωπίσω στην μεγαλύτερη μάχη drums εναντίον cowbell που έχει δει ποτέ ο πλανήτης. Μπορούμε να το κάνουμε επί σκηνής σε συναυλία των Red Hot Chili Peppers ή σε μία δημόσια βιβλιοθήκη που να βολεύει και τους δύο. Εσύ διαλέγεις. Επίσης, θα προτιμούσες να αντιμετωπίσεις εκατό πάπιες σε μέγεθος πάπιας ή μόνο ένα άλογο, αλλά σε μέγεθος αλόγου;»

Τελικά, η μάχη έλαβε χώρα στην διάσημη τηλεοπτική εκπομπή The Tonight Show With Jimmy Fallon. Οι δύο σωσίες, φορώντας ακριβώς τα ίδια ρούχα και παριστάνοντας ο ένας τον άλλο, απάντησαν στις ερωτήσεις του Fallon και εξήγησαν πώς ξεκίνησε η κόντρα.

Μπορείτε να τους δείτε να διαγωνίζονται στα drums (ο Ferrell είχε και λίγη «αόρατη» βοήθεια από τον Questlove των Roots) εδώ κι εδώ.

Εμείς, πάντως, στο Rocking.gr τα είχαμε πει για την χρήση του cowbell από τον Ferrell...
  • SHARE
  • TWEET