Οι While Heaven Wept επιστρέφουν στην Ελλάδα για συναυλίες

Γεγονός και ο ερχομός των Skull Fist

09/12/2014 @ 22:22
Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο μέσα από την σελίδα του Up The Hammers Festival στο Facebook, οι Αμερικανοί progressive metallers While Heaven Wept πρόκειται να επιστρέψουν στην χώρα μας τον Μάιο για δύο συναυλίες, ενώ τον Ιούνιο θα ακολουθήσουν οι Καναδοί heavy / speed metallers Skull Fist.

Πιο συγκεκριμένα, οι While Heaven Wept, έχοντας στις αποσκευές τους το εξαιρετικό "Suspended At Aphelion", πρόκειται να εμφανιστούν την Παρασκευή 15 Μαΐου στο Eightball Live Stage και την επομένη στην Αθήνα και το An Club.

Τις επικείμενες συναυλίες των Αμερικανών είχε προαναγγείλει ο ιθύνων νους της μπάντας, Tom Phillips, στην συνέντευξη που παραχώρησε πριν από δύο περίπου μήνες στον Χρήστο Καραδημήτρη, όπου είχε αναφερθεί στην χώρας πραγματικά με τα καλύτερα λόγια.

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 14 Ιουνίου στο An Club και στις 15 Ιουνίου στο Eightball Live Stage αντίστοιχα, πρόκειται να εμφανιστούν και οι Skull Fist, οι οποίοι επίσης κυκλοφόρησαν εξαιρετικό νέο δίσκο ("Chasing The Dream") μέσα στην χρονιά που διανύουμε.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τις τιμές και την προπώληση των εισιτηρίων, καθώς και τα σχήματα που θα ανοίξουν τις συναυλίες, αναμένεται να ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα.

  • SHARE
  • TWEET