Οι Threshold ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους album

Το τελευταίο τους album, "March Of Progress", κυκλοφόρησε πέρυσι

11/11/2013 @ 18:24
Οι progressive metallers Threshold μπήκαν στο studio και ξεκίνησαν να δουλεύουν επάνω στον δέκατο αισίως δίσκο της καριέρας τους.

Ο διάδοχος του περσινού "March Of Progress" πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast μέσα στην επόμενη χρονιά.

Το "March Of Progress" διαδέχτηκε το "Dead Reckoning" του 2007 στη δισκογραφία των Βρετανών και βρέθηκε στις εξής θέσεις των chart στην Ευρώπη: #28 στη Γερμανία, #30 στην Ελβετία, #43 στην Σουηδία, #55 στην Αυστρία, #70 στην Ολλανδία και #102 στην Γαλλία.

Ο κιθαρίστας τoυ group, Karl Groom, σχολίασε: «Είναι καλό να δουλεύεις επάνω σε ένα νέο άλμπουμ μειώνοντας  τον χρόνο μεταξύ των κυκλοφοριών. Η περιοδεία μας για το "March Of Progress" ενέπνευσε εμένα και τον Rich (West, πλήκτρα) να ξεκινήσουμε την συγγραφή του νέου υλικού λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση του βασικού σκέλους της. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας υποστήριξαν σε αυτό το διάστημα. Να σημειώσω ότι και τα άλλα μέλη της μπάντας συμμετέχουν στη συγγραφή του υλικού! Αυτή τη στιγμή γράφω τις ρυθμικές κιθάρες και ο Johanne (James, τύμπανα) θα βρεθεί στο στούντιο μόλις βάλουμε τις τελευταίες πινελιές σε μερικά τραγούδια. Ας ελπίσουμε ότι το 2014 θα είναι ακόμη μια αξιομνημόνευτη χρονιά για τους Threshold.»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ιστοσελίδα του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου WDR την εμφάνιση των Threshold στο φετινό Rock Hard Festival.

Σας θυμίζουμε ότι δύο άλμπουμ των Threshold βρέθηκαν ανάμεσα στα 100 που συμπρεριλήφθηκαν στον απόλυτο progressive metal οδηγό που επιμελήθηκαν ο Χρήστος Καραδημήτρης και ο Πάνος Παπάζογλου.
  • SHARE
  • TWEET