Οι Potergeist απόψε ζωντανά στο Rocking Radio

Τα μεσάνυχτα ο Alex K. των Last Drive αναλαμβάνει τις μουσικές επιλογές

13/05/2015 @ 17:06
Πλούσιο θα είναι και το αποψινό ραδιοφωνικό πρόγραμμα του Rocking Radio, με τους Potergeist καλεσμένους στο studio και τον Alex K. των Last Drive να αναλαμβάνει τις μουσικές επιλογές.

Η αρχή γίνεται στις 17.00, με τον συντάκτη του Rocking.gr και παραγωγό του Rocking Radio, Γιώργο Ζαρκαδούλα, να επιλέγει μουσικές για μία ώρα.

Aκολουθεί στις 18:00 η πρώτη ζωντανή εκπομπή της ημέρας "No Rules - The Rock Side Of Music". Ξεχασμένος στο Νότο γεννημένος αλλού, ο Βαγγέλης Αγγελάκης (DJ Angel) θα σας δείξει την rock πλευρά του σε μία εκπομπή χωρίς κανόνες, όπου ποτέ δεν ξέρεις τι θα ακούσεις, με την καλή έννοια.

Στις 20:00, η εκπομπή "Όχι και τόσο αργά με τον Μάνο Πατεράκη και τον Κώστα Σακκαλή" γεμίζει το πρώτο ποτήρι της βραδιάς και σχολιάζει με δηκτικό τρόπο την επικαιρότητα, μουσική και μη, υπό ψυχεδελικούς, γκαράζ, προοδευτικούς, φολκ και εναλλακτικούς ήχους.

Οι Potergeist θα βρεθούν στις 22:00 στο studio του Rocking Radio, καλεσμένοι της εκπομπής "Rocknrolla", για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, έχοντας στις αποσκευές τους το νέο τους άλμπουμ, "Crocodile Tears"

Τέλος, ακριβώς τα μεσάνυχτα και για μία ώρα, ο Alex K. των θρυλικών Last Drive αναλαμβάνει τις μουσικές επιλογές, δυο μέρες πριν από την καθιερωμένη ανοιξιάτικη συναυλία της μπάντας στο Gagarin 205.

Όλες τις ώρες της ημέρας, ακούμε Rocking Radio!
  • SHARE
  • TWEET