Οι Nickelback απαντούν στην προσβλητική εναντίον τους καμπάνια

«Είναι αστεία πράγματα», λέει μεταξύ άλλων ο Chad Kroeger

12/10/2014 @ 11:15
Όπως σας είχαμε ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα, ένας φανατικός hater των Nickelback έχει ξεκινήσει καμπάνια crowdfunding ούτως ώστε να μην επισκεφτούν οι Nickelback το Λονδίνο, παρόλο που δεν είναι κλεισμένη καμία συναυλία τους για εκεί.

«Απλά φανταστείτε το, χιλιάδες -ίσως δεκάδες χιλιάδες- μουσικόφιλοι, όλοι τους να μην βλέπουν μία αποκλειστική συναυλία των Nickelback στο Λονδίνο. Θα είναι συγκινητικά τέλειο!», είχε δηλώσει ο ίδιος ο δημιουργός της καμπάνιας, Craig Mandell.

Όσοι συνεισφέρουν στην καμπάνια θα έχουν τη δυνατότητα να σταλεί ένα γράμμα το εκ μέρους τους στο management της Καναδικής μπάντας. Η σοβαρότητα του μηνύματος θα εξαρτάται από το ποσό των χρημάτων που κατέθεσαν.

Όλο το θέμα έγινε πρωτοσέλιδο σε πολλά μέσα ενημέρωσης και έφτασε μέχρι τα αυτιά του τραγουδιστή/κιθαρίστα των Nickelback, Chad Kroeger, ο οποίος δήλωσε τα ακόλουθα σε συνέντευξή του στο The Pulse Of Radio:

«Όσο περισσότερη αντιπαράθεση υπάρχει για το πρόσωπο μου, την προσωπική μου ζωή, την μπάντα, οτιδήποτε... Είναι αστεία πράγματα. Συνεχίζουν να σπάνε πλάκα με το συγκρότημα. Αν είχαν σταματήσει να γράφουν όλα αυτά τα πράγματα για εμάς, δεν θα υπήρχε πια αντιπαράθεση για τους Nickelback και πιθανότατα να είχαμε σταματήσει να υπάρχουμε εδώ και χρόνια. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι που βρισκόμαστε εδώ σήμερα.»

Υπενθυμίζουμε ότι οι Nickelback είναι ένα από τα συγκροτήματα με τις περισσότερες αντιπάθειες. Μάλιστα, σε δημοσκόπηση που είχαμε αναδημοσιεύσει πέρσι, είχαν κατακτήσει τη δεύτερη θέση στη λίστα με τα χειρότερα συγκροτήματα των '90s.
  • SHARE
  • TWEET