Οι Motorhead ακυρώνουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία εξαιτίας της κακής υγείας του Lemmy

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο frontman του group

30/10/2013 @ 11:57
Μέσω ανακοίνωσης που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα των Motörhead στο facebook, o Lemmy δήλωσε πως το συγκρότημα θα πρέπει να αναβάλει την προγραμματισμένη για το Νοέμβριο ευρωπαϊκή του περιοδεία, καθώς η υγεία του δεν του επιτρέπει ακόμη να «βγει στον δρόμο».

Η ανακοίνωση έχει αναλυτικά ως εξής:

«Πρέπει δυστυχώς να σας ενημερώσω ότι οι Motörhead αναγκάστηκαν να αναβάλουν την επερχόμενη ευρωπαϊκή τους περιοδεία μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους.

Πήραμε αυτή την απόφαση καθώς δεν είμαι ακόμη αρκετά έτοιμος ώστε να βγω στο δρόμο και δουλεύω για να αποκτήσω ξανά καλή υγεία. Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να ξεκινήσω να προωθώ μη αλκοολούχα ποτά, αλλά πρέπει να αναμορφώσω τομείς της ζωής μου για να βεβαιώσω ότι μπορώ να επανέλθω στη καλύτερη φυσική κατάσταση και πιο ισχυρός από ποτέ.

Απογοητεύομαι υπερβολικά όταν πρέπει να πω ότι δεν ήμουν αρκετά έτοιμος βγω στο δρόμο, αλλά θα ήμουν περισσότερο απογοητευμένος εάν έβγαινα και έδινα μέτριες συναυλίες [...]. Όταν οι άνθρωποι έρχονται σε μια περιοδεία των Motörhead, θέλουν να δουν μια συναυλία των Motörhead, κι αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα έχετε μόλις θα είμαι και πάλι σε φόρμα.

Κατανοώ και εκτιμώ την υπομονή σας... Να ξέρετε ότι μέρα με τη μέρα γίνομαι δυνατότερος, οπότε αναμείνατε μέχρι την επόμενη άνοιξη. Θα σας δούμε τότε.

Σας ευχαριστώ όλους.»

Οι Motörhead κυκλοφόρησαν πριν από μερικές ημέρες το νέο τους δίσκο με τίτλο "Aftershock", την κριτική του οποίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
  • SHARE
  • TWEET