Oι Metallica ζητούν τη βοήθεια των οπαδών για reissues δίσκων!

Ενόψει της κυκλοφορίας των "Kill 'Em All" και "Ride the Lightning" θέλουν οτιδήποτε έχει σχέση με αυτά σε ήχο, εικόνα και βίντεο

30/10/2014 @ 21:45
Οι δύο πρώτοι δίσκοι των Metallica θα επανακυκλοφορήσουν το 2015 με πρόσθετο υλικό και σε αυτό θα πρέπει να βοηθήσουν οι φανς!

«Τα θέλουμε όλα» αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα η μπάντα που αναζητεί κάθε είδους memorabilia. «Κατάφερες να περάσεις μια κάμερα σε κάποιο live, Walkman με μικρόφωνο ή φωτογραφική; Στείλε ότι έχεις, συν flyers, εισιτήρια, setlist και θα τα βάλουμε στις δύο κυκλοφορίες» παροτρύνουν το κοινό τους οι Metallica. Ότι έχετε λοιπόν στο submissions@metclub.com.

Οι Metallica είναι σε διαδικασία ετοιμασίας του νέου δίσκου τους, ενώ το τραγούδι "Lords of Summer" κυκλοφορεί σε περιορισμένο βινύλιο στην Record Store Day στις 28/11. Παράλληλα, έχουν πολλά live τον Νοέμβριο. Παίζουν στις 8 στο συνέδριο ηλεκτρονικών παιχνιδιών BlizzCon και στις 11 στο «Concert for Valor» για τους Αμερικανούς βετεράνους στρατιώτες.

Από τις 17 θα κάνουν ότι και οι Foo Fighters, θα παίζουν δηλαδή κάθε βράδυ για μία εβδομάδα στην τηλεόραση για το σόου «Τhe Late, Late Show With Craig Ferguson» ως επίσημοι καλεσμένοι.
  • SHARE
  • TWEET