Οι Mars Red Sky για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Σάββατο 1 Μαρτίου στο Six D.O.G.S.

18/02/2014 @ 13:05
Η Smoke The Fuzz gigs παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους (με-)Γάλλους psych stoner rockers Mars Red Sky, για ένα βαρύ, ψυχεδελικά γκρουβάτο ταξίδι, σε ένα live που θα τινάξει τα μυαλά μας στον αέρα..!

Μαζί τους οι δικοί μας αγαπημένοι: GodSleep και 45Rats!

Σάββατο 1 Μαρτίου @ Six D.O.G.S.
Πόρτες: 20:00
Έναρξη: 20:30

Είσοδος:
Περιορισμένη προπώληση: 10 ευρώ (πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων!)
Προπώληση: 12 ευρώ
Ταμείο: 15 ευρώ

Σημεία προπώλησης:
- Περιορισμένη προπώληση (πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων των 10 ευρώ):
Rhythm Records
Εμμανουήλ Μπενάκη 74, Εξάρχεια
τηλ. 210-3841550

- Υπόλοιπο προπώλησης (εισιτήρια των 12 ευρώ) :
Rhythm Records
Εμμανουήλ Μπενάκη 74, Εξάρχεια
τηλ. 210-3841550

Metal Era
Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Εξάρχεια
τηλ. 210-3304133

Reload Stores
Πανεπιστημίου 54, Πλ. Ομονοίας
τηλ. 210-3801466

facebook.com/SmokeTheFuzzGigs
smokethefuzz.wix.com/smokethefuzzgigs
smokethefuzz.com
smokethefuzz.gr

Mars Red Sky

Μπορεί οι Mars Red Sky να προέρχονται από τη Γαλλία, αλλά ο βαρύς ταξιδιάρικος ήχος τους έχει ήδη βάλει τους φίλους τού ψυχεδελικού stoner σε τροχιά γύρω από τον Άρη, με τον απόλυτα εύστοχο συνδυασμό της fuzz κιθάρας, τού σεισμικού μπάσου και των φευγάτων τυμπάνων, ενώ τα φωνητικά τού κιθαρίστα/τραγουδιστή Julien Pras έχουν χαρακτηριστεί από τα καλύτερα τού είδους. Οι μέχρι στιγμής κυκλοφορίες τους έχουν αποσπάσει αποκλειστικά αποθεωτικές κριτικές. Επί σκηνής, το trio μοιάζει σαν την πιο σφιχτοδεμένα εκδοχή των Black Sabbath και των Led Zeppelin αν τζάμαραν μέχρι λιποθυμίας σε κάποια έρημο τού Κόκκινου Πλανήτη.

facebook.com/marsredskyband
marsredskymusic.tumblr.com
marsredsky.net
twitter.com/marsredsky1
marsredsky.bandcamp.com
marsredsky.bigcartel.com
youtube.com/user/marsredsky

Godsleep

Οι Godsleep είναι ένα heavy rock συγκρότημα από την Αθήνα. Η μπάντα σχηματίστηκε το 2010 και στα μέσα του έτους κυκλοφόρησαν ένα promo με 4 κομμάτια,με ένα από αυτά να συμμετέχει σε μια συλλογή με ροκ που κυκλοφορεί από την 272 Records(California). Έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα.Επισης πηραν μερος στην sold out σκηνή του Freak Valley Festival 2012 και το 2013 στα Αquamaria Festival και Yellowstock Festival σε Γερμανια και Βελγιο και μοιράστηκαν τη σκηνή με μπάντες όπως Colour Haze, My Sleeping Karma, Karma To Burn, Lonely Kamel, Kadavar, Gentlemans Pistols, Mars Red Sky. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο studio, ηχογραφώντας το πρώτο τους full length άλμπουμ, που αναμένεται μέσα σε αυτό το έτος.

godsleep.gr
facebook.com/Godsleepband

45Rats

Το αθηναϊκό τρίο των 45Rats απο τη δημιουργία του το 2008 δεν έχει σταματήσει τις live εμφανίσεις του σε Αθήνα και επαρχία, παίζοντας instrumental heavy rock n roll.

Μετά από την πρώτη κυκοφορία του EP "First Gear" (2010) και μια σειρά εμφανίσεων παρέα με τεράστια ονόματα της παγκόσμιας ροκ σκηνής όπως Samsara Blues Experiment, Οrange Goblin, Radio Moscow και Baby Woodrose, το πρώτο τους ολοκληρωμένο album "Electric" μόλις κυκλοφόρησε σε 12'' κόκκινο βινύλιο από την Catch The Soap Productions, από το οποίο θα μας παρουσιάσουν υλικό, και θα μπορείτε να το βρείτε στο χώρο του live.

facebook.com/45Rats
45rats.bandcamp.com
myspace.com/fortyfiverats

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET