Rocking.gr summer party, αυτό το Σάββατο, στο Rainbow Rock Bar! Τι δώρα θα δοθούν κατά τη διάρκεια της βραδιάς

08/06/2011 @ 17:46
Καθώς μας περιμένει ένα ιδιαίτερα θερμό -τουλάχιστον από συναυλιακής απόψεως- καλοκαίρι, το Rocking.gr και οι deejays του, δια της μεθόδου της ομοιοπαθητικής, θα αναλάβουν να ενισχύουν τις φυσικές σας άμυνες με το πιο καυτό rock και το πιο ζεματιστό metal, στο πρώτο μεγάλο rock πάρτυ του καλοκαιριού.

Το Σάββατο, 11 Ιουνίου, στο Rainbow Rock Bar, στο Γκάζι, σας περιμένουμε, με καυτή διάθεση και παγωμένη μπύρα, για να υποδεχτούμε «πριν την ώρα τους» όλα τα μεγάλα συναυλιακά και φεστιβαλικά δρώμενα του καλοκαιριού. Από τους σκληρούς ήχους του Sonisphere Festival και το «farewell» των Judas Priest, στα πολυαγαπημένα hits των Bon Jovi και το τρελαμένο τριήμερο πάρτυ του Rockwave Festival, όλοι θα είναι εκεί. Όπως και οι Thirty Seconds To Mars, η Amy Winehouse, οι Twisted Sister και όλοι οι υπόλοιποι...

Το Σάββατο, 11 Ιουνίου, στο Rainbow Rock Bar θα πάρουμε γερές δόσεις από το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι, μαζί με κάποια... πολλά δώρα! Κρατηθείτε...    
Προσκλήσεις για μερικές από τις σημαντικότερες συναυλίες (Thirty Seconds To Mars, Judas Priest/Whitesnake, Twisted Sister, W.A.S.P.)
CD πρόσφατων και μη κυκλοφοριών (μεταξύ των οποίων και special editions του θρυλικού "Slippery When Wet" των Bon Jovi, όπως και αντίτυπα της τελευταίας δουλειάς των Iron Maiden, "The Final Frontier")
T-shirts (φετινού και περσινού Sonisphere Festival, μεταξύ άλλων), καπέλα (Bon Jovi), αυτοκόλλητα, αφίσες, φουσκωτές μπάλες θαλάσσης (Sonisphere Festival), πένες (Sonisphere Festival και... Rocking.gr!)
Πολλά ακόμα που θα δείτε στο Rainbow, το Σάββατο το βράδυ.

Το πρώτο μεγάλο rock πάρτυ του καλοκαιριού είναι εδώ και θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας έχουμε κοντά μας λίγο πριν ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές συναυλιακές εξορμήσεις...

Ημερομηνία: Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011
Διεύθυνση: Rainbow Rock Bar, Δεκελέων 40, Γκάζι
Πρόσβαση: Σταθμός μετρό «Κεραμεικός»
Ώρα: από τις 11 μ.μ. μέχρι το πρωί
Μουσική: Αγαπημένα τραγούδια από τους πρωταγωνιστές του φετινού καλοκαιριού, ανακατεμένα με όλα τα είδη του rock και τα πιο ξέφρενα είδη του metal.
Είσοδος: Ελεύθερη

Facebook event: www.facebook.com/event.php?eid=166998196693766


View Rocking.gr summer party @ Rainbow Rock Bar in a larger map
  • SHARE
  • TWEET