Οι Kiss αρνούνται να παίξουν στην τελετή του Rock And Roll Hall Of Fame

Επαίσχυντες οι εξελίξεις, σύμφωνα με τον drummer Peter Criss

24/02/2014 @ 11:00
Τόσο η ανακοίνωση του Ace Frehley όσο και η ανακοίνωση των Paul Stanley, Gene Simmons δύο μέρες αργότερα, είναι κατηγορηματικές: οι Kiss δεν θα ανέβουν στη σκηνή κατά την τελετή ένταξής τους στο Rock And Roll Hall Of Fame.

Η αρχική δήλωση του Frehley έλεγε ότι οι αρχηγοί πια των Kiss, Paul Stanley και Gene Simmons, σκόπευαν να εμφανιστούν ζωντανά στην τελετή χωρίς το κλασικό lineup, αλλά με τα τωρινά μέλη, Tommy Thayer και Eric Singer. Ο Frehley ισχυρίστηκε, επίσης, ότι οι υπεύθυνοι του Rock And Roll Hall Of Fame είχαν συμφωνήσει με αυτήν την απόφαση.

Οι Paul Stanley και Gene Simmons έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι οι Kiss, παρόλο που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση για να γιορτάσουν το σημαντικό γεγονός της ένταξής τους, δεν θα παίξουν με κανένα lineup τη συγκεκριμένη βραδιά. Στην ίδια ανακοίνωση, τόνισαν ότι θεωρούν τον Ace Frehley και τον Peter Criss ακρογωνιαίους λίθους των Kiss. Δήλωσαν, επίσης, ότι και τα τωρινά μέλη, τα οποία βρίσκονται αρκετά χρόνια στην μπάντα (ο Thayer και ο Singer), οφείλουν και αυτά να πάρουν ένα μέρος της αναγνώρισης που τους αντιστοιχεί.

Από την μεριά του drummer του κλασικού lineup των Kiss, Peter Criss, η ανακοίνωση ήταν πιο δηκτική. Ο Criss αναφέρει ότι απαγόρευσαν, τόσο σε αυτόν όσο και στον Frehley, να παίξουν στην τελετή. Τόνισε, επίσης, ότι η μη-live εμφάνιση των Kiss στο Rock And Roll Hall Of Fame είναι ένα επαίσχυντο γεγονός.
  • SHARE
  • TWEET