Oι Gwar απαντούν στις κατηγορίες του πατέρα του Dave Brockie

Η αμερικανική metal μπάντα δίνει τη δική της εξήγηση για όσα συνέβησαν

08/04/2015 @ 10:00
Όπως σας ενημερώσαμε χθες από εδώ, ο William Brockie, πατέρας του Dave, γνωστού ως Oderus Urungus, μηνύει τα εν ζωή μέλη των Gwar κατηγορώντας τους ότι έκλεψαν τις στάχτες του γιου του μαζί με αντικείμενα τέχνης και όλες τις κιθάρες του.

Οι Gwar, όπως ήταν αναμενόμενο, απάντησαν μέσω της σελίδας τους στο facebook, σε ήπιους τόνους, τονίζοντας πως για όσα υποστηρίζουν, έχουν και τις αποδείξεις.

Η μπάντα, σε μακροσκελή ανακοίνωσή της, αρνείται τα όσα της καταλογίζει ο πάτερας του πρώην μέλους τους. «Οι στάχτες ήταν στο γραφείο του δικηγόρου για πολλές εβδομάδες. Δεν κλέψαμε τίποτα. Ο Dave δεν είχε αφήσει διαθήκη και εμείς με σεβασμό αποφασίσαμε να τιμήσουμε τη μνήμη του και τις επιθυμίες του αγαπημένου μας φίλου. Κάναμε το καλύτερο δυνατό για αυτά που πιστεύαμε πως ο ίδιος ο Dave θα ήθελε».

Οι Gwar τονίζουν πως ο πατέρας του Dave δεν έδωσε παρών σε καμία τελετή ταφής (ιδιωτική και για το κοινό) ενώ όλα τα έξοδο βάρυναν τους ίδιους. Για την κατηγορία πως δεν πλήρωσαν τον Dave για την περιοδεία, υποστηρίζουν επίσης πως είναι ψέμα και έχουν αποδείξεις, ενώ όσα κατηγορούνται πως έκλεψαν, λένε πως όλα ήταν στα χέρια των δικηγόρων των δύο πλευρών και τίποτα δεν κρύφτηκε.

Οι Gwar δηλώνουν ότι όντως συγκέντρωναν χρήματα μέσω του The Dave Brockie Fund για την ανέγερση μνημείου για το φίλο τους, αλλά από τη στιγμή που η πλευρά του πατέρα ήθελε τον έλεγχο, θα επιστρέψουν όλα τα λεφτά σε όσους τα έδωσαν.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωσή από εδώ.
  • SHARE
  • TWEET