Oι Gov't Mule αλλάζουν χρόνο με τον Myles Kennedy ...και τους AC/DC;

Στις 30 και 31 Δεκεμβρίου στο Beacon Theatre της Νέας Υόρκης τα σπουδαία

12/12/2014 @ 16:25
Gov't Mule είναι γνωστοί για το τεράστιο ρεπερτόριο διασκευών που παρουσιάζουν στις ζωντανές τους εμφανίσεις, οπότε κρίνοντας από την φωτογραφία που συνοδεύει την ανακοίνωση των πρωτοχρονιάτικων συναυλιών τους, πρόκειται να τιμήσουν δεόντως τους AC/DC.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο επίμαχες εμφανίσεις τους θα λάβουν χώρα στις 30 και 31 Δεκεμβρίου στο φημισμένο Beacon Theatre της Νέας Υόρκης, με τον Myles Kennedy των Alter Bridge και της μπάντας του Slash να συμμετέχει στην δεύτερη από αυτές.

Οι Αμερικανοί πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις αρχές του χρόνου το -αφιερωμένο στους μεγάλους Pink Floyd- live album και DVD "Dark Side Of The Mule", στα πλαίσια του εορτασμού των 20 χρόνων τους. Διαβάστε όλες τις σχετικές πληροφορίες στον ακόλουθο σύνδεσμο

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking.gr βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντώνη Μουστάκα ο κιθαρίστας των Gov't Mule και πρώην πλέον κιθαρίστας των διαλυμένων πια The Allman Brothers Band, Warren Haynes.

Gov't Mule - Beacon Theatre 1  Gov't Mule - Beacon Theatre 2
  • SHARE
  • TWEET