Οι Goat έμπρακτα στο πλευρό των προσφύγων της Μεσογείου

Δωρεά σημαντικού χρηματικού πόσου για την ανακούφιση των πληγέντων από τους πολέμους

07/09/2015 @ 13:23
Με ανάρτησή τους στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, οι μυσταγωγικοί tribal rockers Goat δηλώνουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους στους χειμαζόμενους από τον πόλεμο πρόσφυγες που κατακλύζουν της τελευταίες μέρες την Ευρώπη και τα παράλια της Μεσογείου.

«Κάτω από τη σκιά της συνεχιζόμενης ανθρωπιστικής καταστροφής που λαμβάνει χώρα στις ακτές της Μεσογείου, εμείς, η κολεκτίβα των Goat, αποφασίσαμε να δωρίσουμε 5.000 Ευρώ από τις καλοκαιρινές αμοιβές μας σαν προσπάθεια να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που επλήγησαν από αυτή τη μεγάλη τραγωδία.

Όλοι μας αισθανόμαστε πως αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να πράξουμε για να συμπαρασταθούμε στους αδελφούς και τις αδελφές μας που ψάχνουν καταφύγιο από την τρέλα του πολέμου και τον τρόμο. 

Με αυτό το μήνυμα ενθαρρύνουμε κι άλλες μπάντες και μουσικούς που έχουν την δυνατότητα, να κάνουν το ίδιο.»

Η ανθρωπιστική ευαισθησία των μελών της Σουηδικής μπάντας είναι έκδηλη και στην συνέντευξη που κοσμεί τις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking.gr από τον Γιώργο Ζαρκαδούλα, όταν, σε σχολιασμό ενός στίχου τους, δηλώνουν:

«Όλοι μας είμαστε ο Θεός ή Τον κουβαλάμε μέσα μας. Έτσι, αν είναι να Τον φωνάξεις, κάλεσε το όνομα του αδελφού ή της αδελφής σου».

Προετοιμαζόμενοι για την εκστατική πρώτη ζωντανή εμφάνιση των «παγανιστών» Σουηδών στην χώρα μας, τον Οκτώβρη, διαβάστε τί είχε να πει για τον δεύτερο –και πιο πρόσφατο- δίσκο "Commune" ο Γιώργος Ζαρκαδούλας αλλά και τί του είπαν τα ίδια τα μέλη της μπάντας, σε ολόκληρη την προαναφερθείσα συνέντευξη.
  • SHARE
  • TWEET