Οι Daft Punk παραμένουν στη κορυφή των επίσημων charts

04/06/2013 @ 11:52
Η επιτυχία του "Random Access Memories" στη Μεγάλη Βρετανία συνεχίζεται, καθώς το νέο album των Daft Punk βρίσκεται για δεύτερη εβδομάδα στην κορυφή των UK Chars.

Στα 165.000 αντίτυπα που πουλήθηκαν την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του (φετινό ρεκόρ όσον αφορά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας), προστέθηκαν ακόμη 53.000 την εβδομάδα που μας πέρασε.

Υπενθυμίζουμε πως το "Random Access Memories" κέρδισε οριακά τον άτυπο τίτλο για τον δίσκο του μήνα όσον αφορά στις προτιμήσεις των συντακτών του Rocking.gr για τον Μάιο.

Οι Γάλλοι αναφέρθηκαν πρόσφατα και στις περιπέτειες που είχαν στο μακρινό παρελθόν με τα ναρκωτικά. Ο Thomas Bangalter ανέφερε ότι έκανε ναρκωτικά μόνο για ένα χρόνο όταν ήταν περίπου 20 ετών (μεταξύ 1993 και 1994) και πως η τελευταία φορά που πήρε ecstasy ήταν την ημέρα που γνωστοποιήθηκε ο θάνατος του Kurt Cobain. O Guy-Manuel de Homem-Christo συμπλήρωσε ότι εκείνο το βράδυ ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που δοκίμασε ecstasy.

Τέλος, οι Daft Punk αποκάλυψαν ότι δουλεύουν επάνω στο remix του single "Get Lucky". Το remix αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο.
  • SHARE
  • TWEET