Daft Punk: Διαθέσιμο για πρώτη φορά το πλήρες soundtrack του "Tron: Legacy"

Ακούστε εννέα καινούρια τραγούδια με αφορμή την επέτειο δέκα χρόνων της ταινίας

24/12/2020 @ 12:02

Οι Daft Punk, με αφορμή την συμπλήρωση δέκα χρόνων από την κυκλοφορία της ταινίας "Tron: Legacy", έδωσαν στη δημοσιότητα μια αναβαθμισμένη εκδοχή του soundtrack της.

Πρόκειται για το μοναδικό soundtrack ταινίας που έχει αναλάβει το συγκρότημα έως τώρα, με το "Tron: Legacy - The Complete Edition", όπως θα ονομάζεται, να περιλαμβάνει εννέα επιπλέον ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Μπορείτε να ακούστε ολόκληρο το score της ταινίας εδώ ή εδώ, ενώ οι Daft Punk βρίσκονται σε συζητήσεις να αναλάβουν την μουσική επένδυση της επερχόμενης τρίτης ταινίας σου franchise, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Jared Leto, ενώ θα βρίσκονται και στο soundtrack της επόμενης ταινίας του Dario Argento.

To "Tron Legacy Soundtrack" είχε κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο σε πολυτελές box set ,αλλά περιελάμβανε μόλις επτά νέα κομμάτια, με την ολοκληρωμένη του εκδοχή να είναι η παρούσα.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος δίσκος του σχήματος ήταν το εξαιρετικό "Random Access Memories" το οποίο συμπεριλαμβάνεται επίσης στα 100 alternative άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας όπως αναδείχθηκαν από την συντακτική ομάδα του site.

  • SHARE
  • TWEET