Οι Behemoth σε λίγες μέρες στην Αθήνα. Γνωρίστε τους από κοντά!

Το Rocking.gr σας δίνει τη δυνατότητα να συναντήσετε από κοντά τους Πολωνούς black metallers

16/06/2014 @ 14:27
Ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του ακραίου ήχου, οι Behemoth, επιστρέφουν στην Αθήνα για να εμφανιστούν μπροστά στο πολυπληθές κοινό που έχουν στην χώρα μας.

O Νέργκαλ και η παρέα του έχουν διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία στον metal χώρο, με κάθε νέο βήμα τους να αποδεικνύεται πιο πετυχημένο. Το ότι τα δύο πρόσφατα άλμπουμ τους είναι και τα πιο εμπορικά πετυχημένα της καριέρας τους, αποδεικνύει ότι βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή τους.

Heavy By The Sea festival
Συγκροτήματα: Deftones, Ghost, Behemoth, Nightstalker, Planet Of Zeus, Tardive Dyskinesia, Revenge Of The Giant Face
Ημερομηνία: 23 Ιουνίου, Δευτέρα
Πόλη: Αθήνα
Χώρος: Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου
Τιμή Εισιτηρίου: 30/35 ευρώ
Ώρα Έναρξης: 17:00
Σημεία Προπώλησης: Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, viva.gr, ticketarena.gr
Διοργάνωση: Detox Events

Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία, στο πρόγραμμα συναυλιών του Rocking.gr, εδώ.Το Rocking.gr δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς αναγνώστες του, κατόχους εισιτηρίου για τη συναυλία, να γνωρίσουν από κοντά τους Behemoth, την ημέρα της εμφάνισής τους στην Αθήνα.

Προσοχή: Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας πρέπει να είστε κάτοχος εισιτηρίου για τη συναυλία. Ο διαγωνισμός δεν εξασφαλίζει είσοδο στη συναυλία.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο (ο οποίος οδηγεί στη σελίδα του Rocking.gr στο Facebook) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα.

Διαγωνισμοί Rocking.gr: Γνωρίστε από κοντά τους Behemoth
  • SHARE
  • TWEET