Ο Slash και ο Joe Bonamassa βραβεύθηκαν από το Guitar International

12/01/2012 @ 10:49
Το Guitar International τίμησε δύο ξεχωριστούς κιθαρίστες με σπουδαία βραβεία.

Ο Joe Bonamassa ψηφίστηκε ως «Guitarist of the Year», προς τιμήν του άλμπουμ του "Dustbowl" αλλά και του ζωντανού DVD που κυκλοφόρησαν οι Black Country Communion.
«Μπορεί να είναι μόλις 34 χρονών, αλλά αυτός ο κιθαρίστας έχει καταφέρει περισσότερα από όσα οι περισσότεροι κιθαρίστες θα ονειρεύονταν να πετύχουν σε όλη τους τη ζωή, και το 2011 ήταν μία επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και τις ώρες που πέρασε κάνοντας πρόβες», σχολίασε το Guitar International για τον Bonamassa.

Επιπλέον, ο Slash τιμήθηκε με το βραβείο «Lifetime Achievement Award». «Είναι ένας κιθαρίστας που έχει ξαναδώσει ζωή στην καριέρα του (δύο φορές μάλιστα, με το πρόσφατο άλμπουμ του που ακολούθησε τη διάσπαση των Velvet Revolver), έπαιξε μαζί με τον Michael Jackson, τον Alice Cooper και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα της μουσικής και υπήρξε αφοσιωμένος στη μουσική σε όλη του την καριέρα. Σίγουρα του αξίζει το βραβείο αυτό. Και με τον άψογο τελευταίο δίσκο του, πιστεύουμε πως ο Slash έχει πολύ ακόμη rock 'n' roll να μας δώσει».s
  • SHARE
  • TWEET