O Scott Rockenfield προβαίνει σε αποκαλύψεις πάνω στη διαμάχη Queensryche-Tate

12/07/2012 @ 10:36
Ο drummer των Queensrÿche, Scott Rockenfield, δήλωσε ότι η μπάντα αναγκάστηκε να απολύσει τον Geoff Tate εξαιτίας της βίαιης και κυριαρχικής συμπεριφοράς του.

Δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί του Tate ότι η μπάντα δεν έγραψε πολλά από τα κομμάτια είναι αναληθείς και επίσης ότι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση το ότι είπε στον Tate «Απέλυσα την οικογένειά σου και τώρα θα απολύσω εσένα.»

Μάλιστα, ο Rockenfield αποκάλυψε ότι η διαμάχη με τον Tate προέκυψε όταν ο τελευταίος είχε έρθει σε μυστική συμφωνία για να γυριστεί ταινία βασισμένη στον κλασικό δίσκο της μπάντας, "Operation: Mindcrime".

«Τα θέματα που έχει ο Tate με τον θυμό του και οι συνεχείς επιθέσεις του υπονόμευαν την μπάντα.

Το 2000 είχαμε ένα meeting με την μπάντα σχετικά με το επόμενο CD μας. Δεν του άρεσαν μερικές από τις ιδέες και έφυγε έξαλλος από το meeting πετώντας μια καρέκλα στην άλλη άκρη της αίθουσας.

Το 2007 με πλησίασε στα παρασκήνια, έσπασε το laptop μου στο τραπέζι, με χτύπησε στο πρόσωπο, με έφτυσε και με έσπρωχνε απειλητικά για 15 λεπτά.

Στις 14 Απριλίου 2012 στο Sao Paulo ο Tate επιτέθηκε βίαια στον Michael Wilton, τον Eddie Jackson και μένα επί σκηνής, λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία...»
  • SHARE
  • TWEET