Ο Ragnar Zolberg είναι ο νέος κιθαρίστας των Pain Of Salvation

11/01/2012 @ 10:08
Οι Pain Of Salvation ανακοίνωσαν το νέο τους κιθαρίστα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.

«Είμαστε περήφανοι που σας παρουσιάζουμε το τελευταίο κομμάτι του puzzle για την επερχόμενη περιοδεία μας, τον κιθαρίστα.

Πρώτα, ας σας πούμε κάποια πράγματα για τις audition. Οι αιτήσεις κατέφθαναν από όλον τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένων μερικών χωρών για τις οποίες δεν είχαμε ξανακούσει) και ήταν μία δύσκολη αποστολή να τις ακούσουμε όλες και να επιλέξουμε αυτές που μας ενδιέφεραν. Από τους αρχικά 100 περίπου υποψηφίους καταφέραμε να αναδείξουμε τους πέντε που κλήθηκαν να κάνουν πρόβα μαζί μας και να περάσουν audition. Ένας Σουηδός, ένας Βρετανός, ένας Ισλανδός, ένας Γερμανός και ένας Γάλλος ήταν οι τελικοί επιλαχόντες και αξίζει να πούμε πως όλοι ήταν και βασικοί τραγουδιστές στις προηγούμενες ή τωρινές τους μπάντες. Ήταν πολύ δύσκολο να επιλέξουμε, ειδικά ανάμεσα σε δύο άτομα. Παρ' όλα αυτά, όταν ηρεμήσαμε λίγο, ήταν η Ισλανδία αυτή που κέρδισε και ο μαγικός Ragnar Zolberg. Έτσι, χωρίς περισσότερα λόγια, σας τον παρουσιάζουμε.

"Ιερά κοράκια! Τι ακριβώς συνέβη μόλις;

Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τον ενθουσιασμό μου για την περιοδεία που έρχεται και πραγματικά νιώθω υπερβολικά προνομιούχος να μοιράζομαι τη σκηνή με μία από τις αγαπημένες μου μπάντες.

Πέρασα τις διακοπές των Χριστουγέννων εδώ στο Λονδίνο κάνοντας πρόβα τα τραγούδια, όμως η μόνη κιθάρα που είχα ήταν αυτή του ανιψιού μου, είναι 2 χρονών! Ας πούμε ότι είναι πολύ μικρή, αλλά τελικά δεν είναι τόσο άσχημα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να ροκάρω με τη μουσική που όλοι αγαπάμε τόσο θερμά και στην οποία έχω αφιερώσει την καρδιά μου.

Ειρήνη,
Ragnar Zolberg"

Είμαστε σίγουροι πως ο Ragnar έχει ό,τι χρειάζεται για να σας εκπλήξει στην περιοδεία μας και οι πρώτες μέρες κάνοντας πρόβα μαζί του μας ενδυνάμωσαν αυτή την αίσθηση. Είναι εξαιρετικός κιθαρίστας και μοναδικός τραγουδιστής και κυρίως ξέρει να χρησιμοποιήσει αυτά τα ταλέντα του στη σκηνή. Και πάνω απ' όλα είναι καταπληκτικός άνθρωπος. Τι να μη μας αρέσει από όλα αυτά;»

  • SHARE
  • TWEET