Ο Wave 97,4 γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στα ερτζιανά

Χρήστος Καραδημήτρης και Κώστας Πολύζος μιλούν στο Independent.gr για τις ραδιοφωνικές τους διαδρομές

06/11/2015 @ 16:56
Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Πάτρας Wave FM 97,4, ένας από τους λίγους αμιγώς rock σταθμούς της περιφέρειας, συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας.

Την τελευταία εξαετία, ο Wave FM συνεργάζεται με το Rocking.gr, φιλοξενώντας την επίσημη ραδιοφωνική εκπομπή του site μας, "The Rocking Radio Show", αλλά και την ετήσια εκπομπή παρουσίασης της λίστας με τις 30 κορυφαίες νέες κυκλοφορίες, κάθε Δεκέμβρη.

Με την αφορμή των γενεθλίων του πιο rock σταθμού της Πάτρας, οι συντάκτες του Rocking.gr και συντελεστές της εκπομπής "The Rocking Radio Show", Χρήστος Καραδημήτρης και Κώστας Πολύζος, άλλαξαν (για λίγο) ρόλους και παραχώρησαν μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα Ιndependent.gr, όπου μίλησαν για τις ραδιοφωνικές τους εμπειρίες, τις αναμνήσεις, τις «Διονυσιακές καταστάσεις που επικρατούν στο στούντιο» και –τί άλλο;- την Μουσική.

«Δεν ακούν και δεν αντιλαμβάνονται όλοι οι άνθρωποι τη μουσική με τον ίδιο τρόπο. Σε κάποιους δημιουργεί την ανάγκη να μιλήσουν για αυτή, σε άλλους όχι. Εγώ, πάντα ήμουν με τους πρώτους...» (Χρ.Καραδημήτρης)

«Η μουσική δημιουργεί διάλογο [...] Είναι μια απέραντη δεξαμενή διαλόγου, κάτι που οφείλεται στο στοιχείο της υποκειμενικότητας του γούστου του καθενός...» (Κ.Πολύζος)

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ και δείτε εδώ ένα video με ένα στιγμιότυπο από το στούντιο.

Η εκπομπή "The Rocking Radio Show" (Δευτέρα, 10 - 12 μ.μ.) μεταδίδεται ζωντανά στα FM από τη συχνότητα του WaveFm 97.4 και ταυτόχρονα αναμεταδίδεται από το Rocking Radio, στο διαδίκτυο.

Χρήστος Καραδημήτρης και Κώστας Πολύζος επί τω έργω
  • SHARE
  • TWEET