Ο Tony Iommi συνεχίζει την θεραπεία μετά από την αμερικάνικη περιοδεία των Black Sabbath

12/09/2013 @ 15:04
Οι Black Sabbath ολοκλήρωσαν πριν από μερικές ημέρες την αμερικάνικη πειροδεία τους και ο Tony Iommi έστειλε μήνυμα στους οπαδούς του ενημερώνοντάς τους για την πορεία της υγείας του και τις τρέχουσες εξελίξεις στους Sabbath.

«Μόλις ολοκληρώσαμε το αμερικάνικο σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας. Κράτησε λίγο παραπάνω απ' ότι θα ήθελα καθώς ήδη βρέθηκα στο νοσοκομείο για να συνεχίσω τη θεραπεία. Παρ' όλα αυτά, η περιοδεία ήταν φανταστική, πάντα εύχεσαι ότι θα πάει καλά αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είναι υπέροχο να βλέπεις τόσους πολλούς ανθρώπους όλων των ηλικιών. Τα καινούρια τραγούδια πήγαν καλά, τα παίξαμε αρκετές φορές και τώρα αισθανόμαστε άνετα με αυτά, κάτι που βοηθάει τις εμφανίσεις μας. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ήρθαν να μας δουν. Η Νότιος Αμερική ακολουθεί και, όπως συνέβη και στην Αυστραλία, είναι η πρώτη φορά που ο Ozzy, ο Geezer και εγώ θα βρεθούμε εκεί όλοι μαζί. Σας εύχομαι τα καλύτερα.»

Σε παλιότερη συνέντευξή του, πριν από τη κυκλοφορία του "13", o Iommi είχε αναφέρει ότι κάθε έξι εβδομάδες κάνει μία θεραπεία, η οποία ελέγχει τα καρκινικά κύτταρα και τα αποτρέπει από το να εξαπλωθούν.

«Πρέπει να πηγαίνω, ακόμη και αν βρίσκομαι στην άλλη άκρη του κόσμου. Έτσι, οι ημερομηνίες της περιοδείας έχουν κανονιστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορώ πάντοτε να επιστρέφω για τη θεραπεία. Μόνο έτσι μπορώ να συνεχίσω να περιοδεύω, αλλά και να έχω τον έλεγχο της αρρώστιας μου.»
  • SHARE
  • TWEET