Ο Sebastian Bach τα βάζει με τους οπαδούς του στο Facebook

«Εσείς σκοτώνετε το rock»

05/05/2014 @ 20:36
Μιλώντας πριν από λίγες ημέρες με τον 14χρονο ραδιοφωνικό παραγωγό Miles 'The Shoe' Schuman, ο Sebastian Bach τα έβαλε με τους οπαδούς του στο Facebook, διότι μόλις ένα πολύ μικρό ποσοστό εξ' αυτών αγόρασε το τελευταίο του άλμπουμ "Give 'Em Hell".

«Έχω πάνω από 800.000 ανθρώπους που τους αρέσει η σελίδα μου στο Facebook, που διαβάζουν κάθε λέξη που γράφω στη σελίδα μου στο Facebook και εχθές 75.000 ή 80.000 άνθρωποι «μιλούσαν σχετικά». Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 5.000 από τους 800.000 που πήραν τον δίσκο μου, και θα ήθελα να ρωτήσω τους υπολοίπους 795.000 γιατί είναι στη σελίδα μου; Είναι εκεί για να δείτε τις φωτογραφίες; Γι 'αυτό είστε εκεί; Γιατί αυτό είναι απλό. Αν αυτό είναι που θέλετε, θα βάλω μερικές φωτογραφίες ή κάτι άλλο. Αλλά δεν έχω ιδέα, όταν λέει «800.000 άνθρωποι και 70.000 άνθρωποι σήμερα μιλάμε για αυτό» για ποιο πράγμα μιλάνε; Δεν το καταλαβαίνω.»

Ο Bach αναφέρθηκε και στην άποψη ότι το rock πεθαίνει, και συγκρίνοντάς την κατάσταση με ότι ισχύει στην rap και την country, κατηγόρησε ως αυτουργούς τους ίδιους τους οπαδούς:

«Οι οπαδοί της country μουσικής πηγαίνουν και αγοράζουν CD. Οι rappers πηγαίνουν και αγοράζουν CD. Οι οπαδοί του Justin Bieber πηγαίνουν και αγοράζουν CD. Έχω 800.000 ανθρώπους στη σελίδα μου, και 795.000 από αυτούς δεν έχουν πάρει τον δίσκο μου. Ευχαριστώ! Σκοτώνει! Σας ευχαριστούμε! Το εκτιμώ αυτό. Σας ευχαριστώ, ροκάδες! Είναι στο χέρι όσων λατρεύουν τη μουσική. Διαβάζεις τους ροκάδες να λένε «το rock πεθαίνει» και τα σχετικά. Ναι, εσείς το σκοτώνετε. Μην λέτε ότι το rock είναι νεκρό, επειδή εσείς το σκοτώνετε, εκτός κι αν πηγαίνετε και αγοράζετε το νέο άλμπουμ της αγαπημένη σας μπάντας. Η country μουσική είναι ζωντανή και ακμαία, η rap σκίζει. Οπότε δεν ξέρω τι να πω.»
  • SHARE
  • TWEET