O Phil Collins δεν είναι πια συνταξιούχος

Ο 64χρονος Βρετανός μιλά για νέο δίσκο, περιοδεία και τους Genesis

29/10/2015 @ 11:08
O τελευταίος δίσκος του Phil Collins με δικά του τραγούδια κυκλοφόρησε το 2002, το 2010 τραγούδησε διασκευές της Motown και το 2011 ανακοίνωσε πως αποσύρεται απο τη μουσική.

Ήθελε να μεγαλώσει ο ίδιος τα παιδιά του μετά το χωρισμό με τη γυναίκα του και πλέον, αφού αυτά μεγάλωσαν, δήλωσε πως θέλει να επιστρέψει στη... δράση. Η ανακοίνωση μάλιστα ήρθε λίγες μέρες μετά από πολύ σοβαρή επέμβαση στην πλάτη του.

Εφτιαξε το στούντιο σπίτι του και περιμένει την αντίδραση στην επανακυκλοφορία παλιών δίσκων. «Δεν θα πω όχι σε περιοδεία και σε νέο δίσκο, αν ο κόσμος το θέλει. Μου αρέσουν τα μεγάλα στάδια αλλά κάτι μέσα μου ζητά τα μικρότερα θέατρα».

Οσο για το πολυζητημένο reunion των Genesis, ο Collins δηλώνει: «Τους αγαπώ όλους, αλλά θέλω να κάνω το δικό μου πρώτα. Ο κόσμος δεν έχει σκεφτεί καλά μια επανασύνδεση και με τον Peter Gabriel παρών. Δεν πρόκεται να πει τραγούδια όπως τα "Invisible Touch" ή το "Ι Can’t Dance", δηλαδή θα πρέπει να παίζουμε το "The Lamb Lies Down on Broadway" και δεν μπορώ καν να παίξω ντραμς».
  • SHARE
  • TWEET