Ο Ozzy προκαλεί αναστάτωση με δηλώσεις του

Ο «πρίγκηπας του σκότους» επιτίθεται σε ΜΜΕ για παραποίηση όσων είπε σε συνέντευξη σχετικά με το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου

10/10/2014 @ 14:52
Στόχος του Ozzy Osbourne είναι το βρετανικό Mail Online το οποίο μεγαλοποίησε και παραποίησε λεγόμενά του.

Ο frontman των Black Sabbath έκανε το… λάθος να μιλήσει για το ευαίσθητο θέμα των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 και της τρομακρατικής επίθεσης, στο περιοδικό Shortlist. O 66χρονος τραγουδιστής θεωρεί πως το Mail Online και μερικά ακόμα media, πήραν τμήμα της συνέντευξης και δημιούργησαν μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτά που εννοούσε. Mάλιστα πολλές ιστοσελίδες που είχαν την είδηση, την έβγαλαν χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

Ο Ozzy στη συνέντευξη, μιλώντας  όπως πάντα με αυθορμητισμό, ανέφερε  πως ήταν στη Νέα Υόρκη την ημέρα της επίθεσης. «Δεν φοβήθηκα, αντίθετα ενθουσιάστηκα. Ηταν στα όρια της δικής μου τρέλας αυτό που συνέβαινε» φέρεται να είπε. «Την επόμενη μέρα δεν είχε μείνει κανείς εκεί. Η είσοδος του ξενοδοχείου που στεκόμουν, θύμιζε σκηνή από γουέστερν, ξέρεις όταν ο άνεμος φυσά αφάνες στα πόδια σου. Ηταν τόσο περίεργα…».

Ηδη εκδόθηκε νέα ανακοίνωση από τον Οzzy με την οποία ζητά συγγνώμη σε όσους διαβάσουν τις δηλώσεις και ενοχληθούν. «Καταρχάς δεν μίλησα ποτέ και με κανέναν από την Mail Online. Παραποίησαν και έφτιαξαν δική τους ιστορία. Σας παρακαλώ κατανοήστε πως ποτέ δεν ήθελα να προσβάλλω ή να πληγώσω κάποιον. Θα έπρεπε στην ηλικία μου να έχω ήδη καταλάβει πως ένας δημοσιογράφος μπορεί να αλλάξει μια κουβέντα σου και να την μετατρέψει όπως εκείνος θέλει. Άλλο ένα μάθημα ζωής…».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Ozzy θυμάται πως εκείνη τη μέρα ήταν προγραμματισμένο να συναντήσει τον «πλανητάρχη» George W. Bush. Τελικά ακυρώθηκε, αλλά όταν τελικά παρέστη σε γεύμα μαζί του μετά από καιρό, ήταν ήδη λιώμα αφού είχε πιεί τρία μπουκάλια κρασί. «Θυμάμαι η γυναίκα μου Σάρον με έβριζε. Ηταν έξαλλη»!

  • SHARE
  • TWEET