Ο Morrissey αποκαλύπτει τη μάχη με τον καρκίνο

«Αν είναι να πεθάνω, ας πεθάνω. Τώρα όμως αισθάνομαι μια χαρά» είπε ο 55χρονος σταρ

07/10/2014 @ 18:02
Ο Morrissey μίλησε στην ισπανική εφημερίδα El Mundo για πρώτη φορά για την μάχη του με τον καρκίνο.

Εκανε γνωστό πως ήδη τέσσερις φορές έχουν αφαιρεθεί από το σώμα του καρκινικοί ιστοί, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αρρώστια έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει: «Αν είναι να πεθάνω, τότε ας πεθάνω. Και είναι να ζήσω, θα ζήσω. Τώρα νιώθω μια χαρά. Γνωρίζω ότι σε κάποιες από τις πρόσφατες φωτογραφίες μου δε δείχνω υγιής, αλλά αυτά μπορεί να κάνει μια ασθένεια. Δε θα ανησυχήσω γι' αυτό, θα ξεκουραστώ όταν πεθάνω»!

Ο πρώην τραγουδιστής των Smiths ανέφερε πως οι γιατροί του είπαν να σταματήσει τις περιοδείες, εκείνος όμως αρνήθηκε γιατί «είναι δύσκολο, είναι βαθιά ριζωμένη μέσα μου η σκηνή και η μουσική». Πέρσι και πρόπερσι ο Moz ταλαιπωρήθηκε με το έλκος του, διπλή πνευμονία, τροφική δηλητηρίαση και μόλυνση του αναπνευστικού, με αποτέλεσμα να ακυρώσει πολλές εμφανίσεις του.

Τονίζει, πάντα με χιούμορ, ότι «είμαι σε μία ηλικία που που δε θα έπρεπε πια να κάνω μουσική... Πολλοί συνθέτες κλασικής μουσικής πέθαναν στα 34. Και είμαι ακόμα εδώ, και κανείς δεν ξέρει τι να κάνει με μένα. Με μπόλικη τύχη θα σταματήσω να τραγουδάω και θα κάνω έτσι πολύ κόσμο χαρούμενο».

Ο Μorrissey τα έβαλε και με το αφεντικό της εταιρείας του, Harvest Records τον Steve Barnett λέγοντας πως δεν του αρέσει οι καλλιτέχνες να έχουν γνώμη. Ο ίδιος εξέφρασε τη δική του, με τα μπλουζάκια που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία σε πρόσφατη συναυλία του!  

moztshirt
  • SHARE
  • TWEET