Ο Michael Kiske μιλάει για την πιθανότητα ενός reunion με τους Helloween

«Μπορώ εύκολα να συγχωρήσω, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω», δηλώνει ο Kiske

17/12/2013 @ 19:47
Για τη σχέση του με τους Helloween, τον κιθαρίστα τους, Michael Weikath, και την πιθανότητα ενός reunion με το συγκρότημα που τον ανέδειξε μίλησε ο Michael Kiske σε συνέντευξη που παραχώρησε στο deadrhetoric.com.

Ο Kiske δήλωσε πως το τελευταίο διάστημα οι Helloween είναι εκείνοι που έχουν επαναφέρει το θέμα ενός πιθανού reunion στη δημοσιότητα, ενώ ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Michael Weikath, σε πρόσφατη συνάντησή τους παρουσιάστηκε ιδιαίτερα φιλικός.

Ο άλλοτε τραγουδιστής των Helloween ωστόσο εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος όσον αφορά στα όσα είχαν αναφερθεί από την πλευρά του συγκροτήματος στο παρελθόν.

«Με κατηγόρησαν για πράγματα που δεν ίσχυαν. Χρειάζονταν κάτι για να πείσουν τους παλιούς οπαδούς ότι ήταν καλό που δεν ήμουν πλέον εκεί και το παρατράβηξαν. Ένα από τα πράγματα που με εξόργισαν ήταν η συζήτηση περί μουσικής κατεύθυνσης, λες κι εγώ ήμουν εκείνος που θα έλεγε σε όλους τους άλλους τι μουσική θα έπρεπε να φτιάξουν.»

Αναφερόμενος δε στη δημιουργία του "Chameleon", δήλωσε ότι υπήρχαν τρεις συνθέτες που προσπαθούσαν να κάνουν έναν προσωπικό δίσκο και πως τότε οι Helloween δεν λειτουργούσαν ως συγκρότημα.

Όσον αφορά στην πιθανότητα ενός reunion με τους Helloween, ο Kiske δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Δεν ξέρω γιατί έχουν αλλάξει τη στάση τους και γιατί θα πρέπει να είμαι παρών σε μια reunion περιοδεία. Μπορώ να συμφιλιωθώ, αλλά δεν μπορώ να διαγράψω το παρελθόν. Μπορώ εύκολα να συγχωρήσω, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω. Δεν πιστεύω ότι μπορούν να μου δώσουν ένα πόσο τέτοιο ώστε να με αναγκάσουν να δεχτώ για οικονομικούς λόγους. Η καρδιά μου δεν βρίσκεται εκεί. Εάν μου έδιναν δύο εκατομμύρια ευρώ, θα ήμουν ηλίθιος να μην το κάνω. Για μένα όμως θα ήταν πολύ δύσκολο να βρεθώ στη σκηνή και να τραγουδήσω ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν είναι φίλοι μου».
  • SHARE
  • TWEET