Ο M. Shadows των Avenged Sevenfold ξεσπάει κατά των επικριτών

Ο τραγουδιστής του group περνά στην αντεπίθεση

14/11/2013 @ 11:41
Παρά τις μετριοπαθείς αρχικά αντιδράσεις στις επικριτικές δηλώσεις μουσικών όπως ο Robb Flynn των Machine Head, ο frontman των Avenged Sevenfold, M. Shadows, δεν μπόρεσε να κρατηθεί απ' ότι φαίνεται άλλο σε κόσμια πλαίσια και εκφράστηκε σε τελευταία του συνέντευξη με βαριές εκφράσεις.

Πέτρα του σκανδάλου είναι το περιεχόμενο του τελευταίου δίσκου των Avenged Sevenfold, "Hail To The King", που κυκλοφόρησε στα τέλη Αυγούστου φτάνοντας στο Νο.1 του Billboard.

«Καμία άλλη μπάντα δεν κάνει αυτό που κάνουμε εμείς» και «έχουμε ακούσει το τελευταίο διάστημα ανθρώπους από άλλες μπάντες (δεν αναφέρω ποιοι) να μιλάνε πάρα πολύ», δηλώνει ο M. Shadows, για να καταλήξει λέγοντας «Fuck the haters».

Ο M. Shadows δεν μένει πάντως σε αυτή τη βαριά έκφραση και συνεχίζει: «Ξέρουν ότι θα τραβήξουν την προσοχή αν πουν άσχημα λόγια για εμάς και εάν αυτός είναι ο τρόπος που θέλουν να λειτουργεί η μπάντα τους δεκτό, αλλά δεν θα κάνουμε κι εμείς το ίδιο, εμείς βγαίνουμε, παίζουμε και «σκοτώνουμε» κάθε βράδυ και μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό για τον κόσμο».
  • SHARE
  • TWEET