O Jack White κυκλοφορεί ζωντανές ηχογραφήσεις με τις πρώτες μπάντες του

Η τριπλή συλλογή βινυλίου φιλοξενεί τους Two Star Tabernacle, Bricks και Go

05/01/2016 @ 21:39

Ο Jack White μπορεί να κάνει διάλλειμα από ηχογραφήσεις και συναυλίες, ωστόσο ως επικεφαλής της Third Man Records κυκλοφορεί μια τριπλή συλλογή βινυλίου, ζωντανά ηχογραφημένη την περίοδο 1998-1999.

Πρόκειται για την 27η κυκλοφορία της Third Man Records σε όσους έχουν συνδρομή σε αυτήν. Ηχογραφήθηκε στο Gold Dollar του Detroit με τους Two Star Tabernacle (μια punk rock μπάντα με μικρή ζωή) και τους Bricks, την πρώτη συνεργασία του White με τον Brendan Benson πριν την κοινή τους επιτυχία με τους Raconteurs.

Από εδώ μπορείτε να ακούσετε τρία αποσπάσματα, μεταξύ των οποίων και μια πρώιμη εκτέλεση του "Dead Leaves and the Dirty Ground" των White Stripes από τους Bricks.

Στους δίσκους υπάρχουν και τα "Ηotel Yorba", "You Got Her in Your Pocket" και "Now Mary" των White Stripes, ενώ υπάρχει και η μπάντα της Sub Pop, Go, στην οποία ο Jack White ήταν για λίγο κιθαρίστας. Από αυτούς υπάρχει το "Turn Your Little Light Bulb On", τραγούδι που έγραψε  ο White και ουσιαστικά δεν έχει ακουστεί τα τελευταία χρόνια.

  • SHARE
  • TWEET