Η σκωτσέζικη αστυνομία διασώζει metal fans νομίζοντας πως ετοιμάζονται να … αυτοκτονήσουν

«Έκαναν πολύ καλή δουλειά, μόνο που δεν χρειαζόμασταν κάποιον να μας διασώσει»

13/04/2018 @ 14:33

H σκωτσέζικη αστυνομία σε συνεργασία με την πυροσβεστική και το λιμενικό οργάνωσε μια επιχείρηση διάσωσης κατόπιν ειδοποίησης διερχόμενου, ο οποίος είχε την υπόνοια πως μια ομάδα heavy metal fans που έκαναν κάμπινγκ, ετοιμάζονται να αυτοκτονήσουν.

Τρεις άντρες απολάμβαναν τις μπύρες τους γύρω από μια φωτιά, ενώ τα παιδιά τους κοιμόντουσαν στις σκηνές, σε ένα μικρό νησάκι της λίμνης Loch Leven, όταν ξαφνικά τους «τύφλωσαν» τα φώτα από φουσκωτές βάρκες της αστυνομίας.

«Για κάποιο λόγο η αστυνομία πληροφορήθηκε πως διατρέχουμε σοβαρό κίνδυνο και οργάνωσε μια επιχείρηση διάσωσής μας», ανέφερε ο …Παναγιώτης Φίλης, λέκτορας του πανεπιστημίου του Aberdeen και ιδρυτής της Black Metal Brewery.

«Έκαναν πολύ καλή δουλειά, το μόνο θέμα είναι πως δεν χρειαζόμασταν κάποιον να μας …διασώσει».

Λίγο πριν την επέμβασή της στο νησί η αστυνομία έσπασε τα παράθυρα ενός από τα παρκαρισμένα αυτοκινήτα των campers, αναζητώντας σημείωμα αυτοκτονίας.

«Όταν μας γύρισαν στην ακτή της λίμνης είδαμε ότι ένας από τους αναρίθμητους αστυνομικούς είχε κόψει τα χέρια του προσπαθώντας να σπάσει και τα δυο παράθυρα του αυτοκινήτου μου. Το θέαμα ήταν κωμικοτραγικό», δήλωσε ο πολιτικός μηχανικός, Ross Anderson.

«Μας έκαναν να νιώσουμε σαν εγκληματίες και το μόνο που κάναμε ήταν …κάμπινγκ, πίνοντας μπύρες και ακούγοντας heavy metal», συμπλήρωσε ο τρίτος της παρέας, David Henderson, καθηγητής σύγχρονων γλωσσών και μέλος της metal μπάντας, Nyctopia.

Και ολοκληρώνοντας:

«Επειδή όλοι φορούσαμε μαύρα και τα παιδιά είχαν μπογιές στα πρόσωπά τους νόμισαν πως είμαστε επικίνδυνοι. Μερικές φορές όταν ο κόσμος βλέπει heavy metal fans, κάνει διάφορους, περίεργους συνειρμούς».

  • SHARE
  • TWEET