Ο Dave Lombardo για την πιθανότητα επιστροφής του στους Slayer

«Απλά προχωράς, δεν κοιτάζεις πίσω», αναφέρει μεταξύ άλλων ο σπουδαίος drummer

02/04/2014 @ 12:17
Δεν το βλέπει να επιστρέφει στους Slayer o Dave Lombardo, σύμφωνα με όσα ανέφερε πρόσφατα σε συζήτηση που είχε με το Radio Screamer.

Παρότι και στο παρελθόν είχε βρεθεί ξανά εκτός συγκροτήματος και εν τέλει επέστρεψε, αυτή τη φορά φαίνεται πως τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς συν τοις άλλοις εμφανίζεται πικραμένος από την στάση των πρώην συνεργατών του.

Μεταξύ άλλων, ο Lombardo ανέφερε τα εξής:

«Δεν νομίζω ότι πρόκειται να συμβεί ποτέ ξανά. Ο λόγος είναι ότι τα χρόνια έχουν περάσει. Όταν επέστρεψα το 2001, είχε ήδη δέκα χρόνια που ήμουν εκτός συγκροτήματος και ένιωσα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν σαν το νερό κάτω από τη γέφυρα. Δεν υπήρχε καμία κακία, αλλά προφανώς δεν ήταν αυτό το θέμα, καθώς αργότερα ανακάλυψα πως «έφυγε το '92, ας τον αφήσουμε ξανά εκτός». Εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους και δεν θέλεις να κάνεις δεύτερες σκέψεις. Πραγματικά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Παίρνω την αποχώρηση όπως και κάθε άλλη αλλαγή στη ζωή. Απλά πορεύεσαι με αυτό. Ευτυχώς εγώ είχα μια μπάντα πριν από όλο αυτό το πράγμα που συνέβη με Slayer. Απλά προχωράς, δεν κοιτάζεις πίσω.»
  • SHARE
  • TWEET